HEADHEAD – et erfarent mærke indenfor skiløb

HEAD er et brand som kom til lidt ved en tilfældighed. Ophavsmanden Howard Head blev introduceret til skiløb af en forretningsforbindelse i 1946. På trods af manglende færdigheder blev han vild med skiløbet. Som mange måske også kender i dag, så bebrejdede han udstyret – men til forskel fra andre, så begyndte han at udvikle sit eget. Det ledte til, at Head i 1950 lancerede en tolags-aluminiumski, og i 1955 var HEAD det førende skibrand i USA og Europa. Gennem 60’erne sikrede HEAD sig førertrøjen indenfor skiproduktion gennem olympiske sejre udført på HEAD ski. I 1968 bevægede HEAD sig også ind på tennismarkedet, og resten er historie frem til i dag, hvor HEAD stadig er et førende mærke indenfor produktion af sportsudstyr, særligt ski, skistøvler og skistave. 

Fokus på bæredygtighed hos HEAD

HEAD har siden 2007 haft bæredygtighed på programmet, og arbejder sammen med nonprofitorganisationen Cool Earth. Bæredygtighed er en vigtig sag hos HEAD, da de mener at det som udstyrsproducent er et ansvar man må tage for at bevare naturen og de sneklædte bjerge, som vi skiløbere holder så meget af. Hvordan HEAD producerer skiudstyr med bæredygtighed in mente sker blandt andet ved, at virksomheden har lavet et løfte om at agere ansvarsfuldt i alle dele af produktionskæden uanset om det er ski, skistøvler, skistave eller andet sportsudstyr. Derudover er HEAD klimaneutrale gennem Cool Earth.

HEAD - Innovativ og højteknologisk skiudstyr 

Siden HEAD så dagens lys, så har de udviklet og produceret blandt andet innovative ski og skistøvler med den nyeste teknologier. Indenfor skiverdenen har HEAD bidraget med både ski, skistøvler, skitøj, snowboards og bindinger. Sidstnævnte er dog et anerkendt samarbejde mellem HEAD og Tyrolia. HEAD leverer udstyr udviklet på baggrund af mange års udvikling og kompetencer fra de bedste fagfolk i branchen. HEAD formår at lave topudstyr til både World Cuppen og X-games, og HEAD spænder altså derfor ekstremt bredt uanset skidisciplin.

Er man stadig i tvivl om, hvorvidt HEAD er skiudstyr af kvalitet, så er det ultimative blåstempel at se på alle de topatleter, som gennem tiden har vundet prestigefyldte konkurrencer med HEAD skiudstyr.  

Stort udvalg af HEAD ski 

Leder du efter nye ski, så er du kommet til det rette sted. Vi har hos Skisport et stort udvalg af skiudstyr fra HEAD. Størst er markedet for ski, men du finder også både skistøvler, hjelme og rygskjolde. Vi garanterer altid med vores prisgaranti, at du ikke kan finde dit HEAD udstyr billigere andre steder. Vi tilbyder desuden altid fri fragt på alle ski og skistøvler. 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti