UDSALG / TILBUD

Hos Skisport.dk har vi et kæmpe udvalg af skitøj og skiudstyr til hele familien. I denne kategori har vi samlet alle de bedste tilbud, som du kan købe til særligt fordelagtige priser. Men du skal være opmærksom på, at udvalget kun findes i begrænset antal og størrelser.

Se de bedste tilbud til:

 

 

 Udsalg på skitøj og skiudstyr

Skisport har et af danmarks største udsalg af skitøj og skiudstyr. Hos os finder du et væld af lækre produkter til skiferien, som du kan købe til meget lave priser. Alt er sat ned, og på udvalgte produkter kan du spare op til 50% - nogle gange endda mere.

De billige priser på vores skitøj og skiudstyr er bestemt ikke ensbetydelige med dårlig kvalitet. Vi forhandler nogle af branchens førende og mest populære brands, der fremstiller produkter af rigtig høj kvalitet og gode materialer. Vi er blot i stand til at forhandle gode priser hos vores leverandøre, hvilket giver os mulighed for at sælge billigt til vores kunder. Denne mulighed er vi yderst stolte over, da den i kombination med vores glimrende kundeservice, gør os i stand til at være blandt de førende og største skibutikker i Danmark.

Store beparelser på ski outlet

Hvem siger, at smart skitøj og skiudstyr skal koste en bondegård? Det gør vi hvertfald ikke. Hos Skisport gør vi en sag ud af at tilbyde værdi til vores kunder, så de får en god købsoplevelse og en måske bedre skiferie. Det er en mærkesag for os, at man kan finde produkter af høj kvalitet til lav pris. Det skal være muligt for alle at købe hos os, så derfor har vi et stort spænd i priserne, hvor alle kan være med.

Mange personer bliver overrasket over, hvad det egentlig koster at købe skitøj og skiudstyr. Det kan godt være at den enkelte ting ikke koster en formue, men hvis man lægger alle tallene sammen, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at komme afsted på ski. Dette gælder særligt, hvis du skal af sted på din første skirejse, hvor du er nødt til at investere i alt det nødvendige tøj. Hvis du tidligere har været på ski, bliver det væsentlig billigere, da du ikke behøver at udvide garderoben hver vintersæson.

Lad os være ærlige. De færreste har lyst til at bruge en formue på at købe skitøj og skiudstyr. Vi vil hellere bruge pengene på at have det sjovt på skisportsstedet eller snuppe en ekstra øl til afterski. Derfor er vores ski outlet også super populær hos kunderne. Her er det muligt at finde fedt tøj og udstyr, uden at man nødvendigvis skal vende hovedet på sparegrisen. Du kan ofte spare 20 til 40 procent sammenlignet med andre skishops, og nogle gange er besparelsen endnu større.

Køb billigt skitøj – spar mange penge

Der skal købes mange forskellige typer skitøj og skiudstyr, når man skal på sin første skiferie. Det er ikke bare en lille shoppingtur, hvor man kan forlade en butik med en enkelt indkøbsose. Derfor er det også smart at handle sit skitøj og skiudstyr online, hvor man kan få leveret sine ting direkte til døren - endda med dag til dag levering hos Skisport.

Typisk er det også meget billigere at købe sit skitøj og skiudstyr på internettet, da der ikke er de samme omkostninger forbundet med virksomheden. Det gør, at priserne på produkterne i stedet kan sænkes til kundernes fordel.

Skijakker og skibukser

Du kommer ikke udenom, at du skal erhverve dig nogle skibukser og en skijakke, hvis du skal ud på ski. Dette er en nødvendighed for at holde dig varm og tør gennem en hel dag på pistene. Her skal du være opmærksom på flere features, der kan være dejlige at have under ens skiløb. For eksempel om der er en indvendig lomme til sin telefon, om hætten er aftagelig, om der er justeringsmuligheder i bukserne, og hvorvidt der er en ekstra lomme til ens liftkort.

Ved både skijakken og skibukserne er det vigtigt, at der er en høj slidstyrke, så du ikke skal køre rundt på pistene med en bekymring om, at dit tøj går i stykker første gang du vælter. Du kan ikke komme udenom at vælte en gang i mellem, uanset hvor stor en skiekspert du er. Derfor skal kvaliteten naturligvis være høj, så de kan holde gennem hele ferien og kan tages i brug igen næste gang, du skal af sted.

Her kan du finde vores skijakker og skibukser.

Skibriller og ski goggles

Du skal selvfølgelig anskaffe dig et par solide skibriller, der kan give dig et klart og skarpt udsyn over løjperne. Hvis godt udsyn skal bestemt ikke undervurderes, da det har en stor indflydelse på dit skiløb, om du kan se tingene tydeligt. 

De fleste nye ski goggles har smarte teknologier, der gør, at genskær og udnødvendigt lys ikke kommer ind gennem brillelinsen. Dette er virkelig behageligt, da man undgår at blive blændet af den hvide sne. Hvis du ofte er på skiferie, kan det være en god idé, at købe flere par skibriller, der har forskellige styrker. På denne måde får du et bedre udsyn, fordi du kan skifte mellem dine briller afhængigt af, hvordan vejrforholdene er.

Vi har et kæmpe udvalg af skibriller og ski goggles.

Ski og skihjelme

Der er flere muligheder, når det kommer til ski, da du både kan leje og købe dem. Hvis du aldrig har været på ski før, kan det være en god idé at nøjes med at leje et par ski. Hvis det viser sig, at skiferie ikke er noget for dig, kan du risikere at stå med et par helt nye ski, der aldrig kommer i brug igen. Hvis du derimod er en erfaren skiløber, der ikke har været på sin sidste skiferie, kan det klart anbefales, at vi investerer i sine egne ski. Dette sikrer dig et par ski, som du er sikre på bliver ordentlig vedligeholdt, og samtidig er det væsentlig billigere at have sine egne ski på sigt.

Du bør af naturlige årsager også skaffe en skihjelm og andet sikkerhedsudstyr, så du er bedre beskyttet, hvis uheldet rammer dig. Det vil være ærgerligt at endelig i rullestol som følge af en skiulykke, så investeringen i lidt skisikkerhed er helt sikkert det hele værd.

Her kan du se hele udvalget af skihjelme

Skitasker og rygsække

Hos Skisport er det også muligt at finde mange former for tasker og rygsække. Til vores kunder der skal på skiferie, har vi både skitasker, støvletasker og forskellige typer rejsertasker, som med fordel kan tages med på ferien for at sikre god transport og opbevaring af ens tøj og udstyr. Derudover har vi en række andre produkter, der også kan bruges til hverdagsbrug. Vi har blandt andet brugbare computertasker til studie og arbejde, og vi forhandler helt normale rygsække som Haglöfs Tight. 

Udover de nævnte produkter kan der findes et hav af andre kategorier, som også forhandles hos Skisport. Her er kort en liste med nogle af kategorierne: Skihandsker, skiundertrøjer, flyverdragter, skistrømper, regntøj, lavineudstyr og meget andet spændende.

Tilbud på skiudstyr

Det er ikke for sjov, at vi mener, at vi er blandt de førende skibutikker i Danmark. Vi har et af de største og breddeste sortimenter, hvor vi forhandle produkter, som kun de færreste af vores konkurrenter også har. Blandt andet er vi nogle af de eneste, der har store tøjstørrelser, der går helt op til 7XL. Derudover har vi ekstra store og ekstra små skihjelme. Vi har ganske enkelt alt, hvad der skal bruges til en skiferie, og det gælder uanset, hvem du er.

På hele vores sortiment tilbyder vi 103% prisgaranti, hvor vi matcher konkurrenternes priser. Dette er en ekstra service, der sikrer dig, at du ikke bliver snydt økonomisk, hvis du køber skitøj eller skiudstyr hos Skisport. Hertil har vi også gratis fragt på udvalgte produkter og sender din ordre med dag til dag levering.

Populære skibrands

Hos Skisport forhandler vi en lang række af markedets mest populære og anerkendte brands og mærker. De fremstiller mange typer produkter i forskellige prisklasser. Nogle brands designer produkter i den mest moderne stil, mens andre er mere klassiske og sælger bestsellers, der har været aktuelle i årevis. Blandt vores brands finder man eksempelvis Haglöfs, Helly Hansen, Oakley, Kilpi, Diel, Didriksons, True North, 2117 of Sweden og mange andre.

I alt forhandler vi over 80 mærker. De fleste er store internationale mærker, der forhandles i de fleste lande på verdensplan, men i sortimentet er det også muligt at finde mindre lokale mærker, der kun sælger i Danmark og Skandinavien.

Sidst skal det nævnes, at Skisport har prisvindende kundeservice, der meget gerne hører fra dig, hvis du oplever problemer eller ønsker hjælp. Vi kan besvare de fleste spørgsmål om skitøj og skiudstyr så kontakt os gerne, hvis du har behov.  

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti