Rejsetasker på hjul

Hvis du skal på en længere rejse, er en rejsetaske på hjul uunvdværlig at have med. De er super praktiske og nemme at transportere rundt på for eksempel banegårde og lufthavne. En rejsetaske på hjul er ikke blot praktisk og nem at transportere. Den skåner samtidig din ryg, så du ikke skader kroppen med tunge løft af din bagage. På vores rejsetasker er der oftest to hjul under bunden og et trækhåndtag i toppen, hvilket gør det nemt, at trille tasken på vejen. 

I denne kategori har vi samlet et stort udvalg af forskellige rejsetasker på hjul. De fås i mange forskellige varianter, størrelser og designs, hvor der med garanti er en, der dækker dine behov. Disse tasker kan blandt andet også kaldes for trolleys og kufferter med hjul.

Hos Skisport forhandler vi alle rejsetasker på hjul med 103% prisgaranti og dag til dag levering. Trolleys og kufferter på hjul

Det er meget praktisk at have en trolley eller kuffert med hjul under bunden. Hvis du skal på en lang rejse og transportere meget bagage, er det ekstremt anvendeligt at have en rejsetaske, som kan trækkes henad gulvet. Det åbner mulighederne op for dig og giver friheden til større bevægelighed - for eksempel hvis du skal gå langt ved ankomst til din destination, eller hvis du skal slæbe bagagen rundt i lufthavne og banegårde.

Trolleys og kufferter på hjul er desuden meget rummelige, og giver gode muligheder for at pakke en masse tøj og genstande i din taske. Ofte er der også en god rumdeling i disse rejsetasker, hvilket giver stor fleksibilitet, når du skal pakke til rejsen.

De fleste af vores kufferter og trolleys har to eller fire hjul under bunden samt et håndtag i toppen, der kan trækkes op og ned. Nogle fungerer også som dufflebag, der kan transporteres i hånden, hvis der ikke er meget bagage indeni.

Hvilken rejsetaske med hjul skal du købe?

Det kan nogle gange være svært at gennemskue, hvilken rejsetaske med hjul, man bør købe. Dette er særligt svært, hvis udvalget af trolleys og kufferter er stort, og man ikke helt ved, hvilke behov man har. Det første du skal gøre er derfor at analysere, hvilke behov din rejsetaske skal opfylde. Du skal blandt andet tænle over, hvor stor din rejsetaske med hjul skal være. Skal det blot være en lille kuffert, der kan bruges som håndbagage på en kort forretningsrejse, eller skal du have masser af plads til tøj og souvenirs, fordi du skal på en lang rejse til Asien?

Hos Skisport har vi alle størrelser, så du både kan finde en lille kabinekuffert med hjul og en stor roller bag, der kan indeholde langt mere end det, som de fleste flyselskaber tillader af bagage. Vi forhandler blandt andet mærker som Helly Hansen og Dakine.

Du kan få glimrende rådgivning til køb af en roller bag, hvis du kontakter vores kundeservice. De hjælper dig med glæde til at finde den rigtige trolley eller kuffert til dig, så du får den helt rigtige rejsetaske med hjul med på din kommende rejse. Du får desuden hurtig dag til dag levering og 103% prisgaranti, når du handler hos Skisport. Så der er ingen grund til ikke at foretage dit næste køb af en rejsetaske med hjul her.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-15:30 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti