Skitøj i store størrelser til damer (op til 7XL)

I de fleste butikker er det fuldstændig umuligt at finde skitøj i store størrelser, men sådan er det ikke hos Skisport. Vi vil gerne give alle muligheden for at komme på skiferie, også selvom man skal op i de højere størrelser. Derfor tilbyder vi også et udemærket udvalg af store skijakker og store skibukser til damer. I vores sortiment finder du størrelser fra 3XL og op til 7XL.

Vores skitøj i plus size er udviklet med ekstra fokus på rummelighed og pasform. Tøjet skal være komfortabelt og behageligt for kvinder at have på, og der er gode bevægelsesmuligheder. Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores udvalg af stort skitøj, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Læg iøvrigt mærke til, at du i vores sortiment naturligvis også finder skitøj i store størrelser til herre.Skitøj til kvinder i plus size

Hvem siger, at skiferie og skiløb kun er forbeholdt slanke personer? Selvom man er lidt stor, kan man sagtens tage på skiferie og have det sjovt ned ad pistene. Desværre gør tøjproducenterne det ikke nemt for forbrugerne. De er virkelig dårlige til at udvikle tøj i store størrelser, så udvalget af skitøj i plus size er begrænset. De fleste steder er det helt umuligt at finde størrelser større end XL, men sådan er det ikke hos Skisport.

Vi har valgt at forhandle skitøj i store størrelser på trods af, at det ikke er det, som vi sælger mest af. Men vi vil gerne være danmarks største og foretrukne skibutik, så derfor sælger vi selvfølgelig skitøj til damer i størrelser helt op til 7XL. I vores sortiment finder man eksempelvis mærket Kilpi, der fremstiller slidstærkt og prisvenligt skitøj i god kvalitet. Her er det blandt andet muligt at finde skijakker og skibukser i 3XL, 4XL og 5XL.

Hos Skisport sælger vi skitøj til damer i alle størrelser. Uanset om du er stor eller lille, bør du kunne finde en masse spændende produkter.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti