Uvex

Alle Uvex briller har UV-filter, der beskytter 100% mod de skadelige stråler. Deraf kommer også navnet UVEX (uv-ex = ultraviolet excluded). Alle briller er naturligvis hjelmkompatible.

Skihjelm med visir - Uvex Hlmt

De seneste år har skihjelme med indbygget visir fundet vej til pisterne. Ikke fordi du skal ligne en F16-pilot på pisten, men simpelthen fordi det er praktisk for brillebrugere. I stedet for at skulle investere i skibriller og en hjelm, med de udfordringer der følger med, med at få det hele til at passe sammen, er her en alt i en løsning til en pris der sammenlignet med prisen for en hjelm og en god skibrille, er attraktiv for mange.Uvex – anerkendt skimærke siden 1926

Uvex er et skimærke, som de fleste skiløbere vil være stødt på en gang eller to. Uvex har i mange år været udbredt adskillige sportskæder og skibutikker i Danmark, da de tilbyder en lang række kvalitetsudstyr og sikkerhedsudstyr til mange forskellige sportsgrene, heriblandt skiløb. Uvex blev grundlagt i 1926 af Phillipp M. Winter, som begyndte at producere briller til skiløb. Dengang var teknologien meget begrænset, og brillerne var typisk lavet med platikglas og noget tråd – i dag er teknologien noget mere avanceret og Uvex tilbyder skibriller til alt slagsvejr og alle forhold, man kan møde på skiferien. I dag drives Uvex af 3. generation i familien og har kontorer i hele 22 lande. Foruden Uvex har selskabet også opkøbt en række andre firmaer, som laver produkter indenfor sikkerhedsudstyr til skiløb og andre sportsgrene – det gælder blandt andet brandet Alpina, som ligesom Uvex er velkendt for at producere skihjelme og skibriller til skiløbere.

Missionen bag Uvex

Uvex er et brand med en mission, og har det uddybende slogan: Vi beskytter mennesker. På arbejde og leg. Under svejsning eller under ridning. Uvex er et brand med én mission: at beskytte mennesker. Det har resulteret i at Uvex i dag er en etableret producent indenfor hjelme til vintersport, cykle og ridning, og briller til skiløb og andet sports. Uvex’ kvalitet er blåstemplet af mere end 1.000 topatleter verden over, om foretrækker at bruge blandt andet skibriller og skihjelme fra Uvex. Uvex er tysk kvalitet og procederer deres produkter i Tyskland. 

Uvex – skihjelme til voksne

Uvex har i deres produktportefølje et stort udvalg af skihjelme til både mænd og kvinder. Alle skihjelme fra Uvex lever naturligvis op til alle de gense og internationale sikkerhedsstandarder, så du kan føle sig tryg med en Uvex hjelm på hovedet på skiferien. Skihjelme fra Uvex findes i et stort udvalg af farver efter temperament, og der findes til kvinder også skihjelme med både et mere feminint look og farve. Uvex producerer generelt lette skihjelme, som er behagelige at have på en hel skidag. Derudover findes skihjelmene i forskellige niveauer, så der findes en skihjelm til alle uanset, hvordan budgettet ser ud. Uvex er generelt gode til at lave hjelme, som passer lige som de skal. Udover at være produceret i forskellige størrelser, så kan langt de fleste hjelme også indstilles helt individuelt ved hjælp af deres populære IAS fit system, som ved nakken nemt justerer hele hjelmens størrelse.

Skihjelme til folk med briller fra Uvex

Uvex har gennem mange år udviklet deres egne banebrydende teknologier. Uvex er i deres udvikling af udstyr altid opdateret, og er en af de helt specialiserede virksomheder indenfor skihjelme med visir til voksne. Uvex’ skihjelme med visir kombinerer et elegant udseende med mange funktionelle egenskaber og anatomiske gode pasforme. Skihjelme med visir fra Uvex er særdeles velegnede til skiløbere, som til hverdag bruger briller. Under visiret kan man snildt have et par briller på, hvorfor det altså ikke er nødvendigt hverken at gå på kompromis med sit syn eller investere i kontaktlinser til skiferien. 

Skihjelme eller skihjelme med visir til børn

Det er ikke kun til familiens voksne, at Uvex er værd at kigge efter, hvis man skal bruge nye hjelme med til skiløb. Uvex har også et stort udbud af skihjelme til børn, som er specielt udviklet til familiens mindste. Udvalget af skihjelme til børn er også præget af flere farver og sjove børnevenlige motiver, som gør det sjovere for børnene at skulle have hjelm på hovedet, når de skal på ski. Uvex har dog også et godt udvalg af hjelme i mere neutrale farver til familiens mindste, hvis man hellere vil have en neutral hjelm, der falder i smag mange år frem. Så kan man eventuelt overveje en Hoxyheads hjelmovertræk, som gør børnene både nemmere at kende og skaber smil på pisten. Man kan også vælge Uvex’ populære skihjelme med visir i børnestørrelse. Det kan være særligt fordelt agtigt at vælge til børn, da man så slipper for at skulle investere i både skihjelm og skibriller. Udover at være økonomisk fordelagtigt, så er det også smart på pisten og i pauser, at børnene ikke skal holde styr på både skibriller og hjelm, men i stedte blot har hjelm og briller i et.

Uvex skihjelme til en god pris

Kigger man på Uvex, så er det svært at finde et argument for ikke at tage en hjelm på, når man skal på ski. Hos Skisport har vi et stort og bredt udvalg af skihjelme fra Uvex med og uden visir og til hele familien. Hjelmene er udvalgt efter største komfort og funktionalitet, så du kan nyde skiferien uden at bekymre dig om hverken sikkerheden, eller at du har en tung hjelm på hovedet. Man skal altid huske på, at man på pisten ikke nødvendigvis selv er skyld i, hvis man får brug for en hjelm. Derfor vil vi hos Skisport altid anbefale, at man prioriterer en skihjelm. Vælger du en skihjelm fra Uvex hos Skisport, så er du garanteret markedets bedste pris, da vi altid tilbyder 103% prisgaranti.

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti