POC

POC er et svensk mærke, der er blevet særdeles populært de seneste år. Mærket er kendt for deres skandinaviske look og fremstiller skihjelme og skibriller i rigtig god kvalitet. De har flere gange vundet priser for 'bedst i test' både i Sverige og internationalt. Deres hjelme er typisk ensfarvede og i modsætning til de fleste andre mærker, er der godt knald på farverne på POC skihjelme. De er naturligvis også godkendt til skiløb efter gældende standarder.

Hos Skisport er vi rigtig glade for at forhandle POC, som vi ser som et af markedets førende brands. Deres skihjelme og skibriller er fremstillet i sublim kvalitet og kan købes til fornuftige priser. Hos Skisport tilbyder vi hurtig dag til dag levering samt 103 % prisgaranti på POC.

Er du i tvivl om, hvilken POC hjelm du skal vælge? De 3 mest populære modeller har 3 forskellige størrelse bredder. Auric Cut (bred), Obex (normal) og Fornix (smal). POC Sports – trendsætter indenfor skiudstyr

POC Sports er et relativt ungt brand indenfor skiindustrien sammenlignet med mange andre. I daglig tale går POC Sports under lavet POC. POC blev grundlagt i Stockholm i Sverige i 2004 af Stefan Yttrborn, som elskede at stå på ski og dyrke ski racing med sine børn. Han indså faren ved at lade sine børn konkurrere i racekonkurrencer uden det absolut bedste sikkerhedsudstyr. Han gik dermed i gang med at designe og udvikle sin egen produktlinje af sikkerhedsudstyr med udgangspunkt i at kombinere sikkerhed, performance og design. Siden da har POC på rekordtid fået stadfæstet sig som et markant mærke indenfor sikkerhedsudstyr til både skiløb og cykling, samt været med til at ændre synspunktet på skihjelme. Da POC startede, var det mere normen end undtagelsen, at skiløbere ikke bar skihjelm på bjerget, hvor det i dag har udviklet sig til, at selv de bedste skiløbere i verden bærer skihjelm med al selvfølgelighed.  

Sikkerhedsudstyr fra POC Sports

I dag er POC en af de absolut førende virksomheder indenfor produktion af sikkerhedsudstyr action sport. POC producerer primært sikkerhedsudstyr til skiløb og cykling. Til skiløb er POC særligt anerkendt for deres store udvalg af skihjelme i høj kvalitet og med mange tekniske egenskaber. De tilbyder dog også både skibriller til alle forhold, og solbriller til de solrige dage på skiferien. Indenfor sikkerhedsudstyr til skiløb laver de også rygskjold til både børn og voksne, så alle kan føle sig helt sikker på pisterne. Til de mere vovede både på ski og på cykel findes der også crash pants fra POC, som bidrager med et ekstra beskyttende lag og beskytter hofter, bagdel og lår fra fald, styrt og stød. Er man på jagt efter sikkerhedsudstyr til skiferie uagtet om det er skihjelm eller rygskjold, så er POC altså en af markedets førende producenter med sikkerheden i fokus. 

POC Sports – Skihjelme og skibriller i stilfuldt design 

Udover at have fingeren på pulsen i forhold til at udvikle og designe sikkerhedsudstyr ud af avancerede og innovative teknologier, så er en af POCs store forcer, at de producerer stilrent sikkerhedsudstyr. På denne måde går POC forrest inden for at sikkerhedsudstyr ikke længere behøver at være en mindre køn og besværlig del af skiferien. Teamet bag POC finder inspiration i mange forskellige kontekster og holder særligt fast i, at lade sig inspirere af alt andet end andre producenter indenfor deres egen branche. På denne måde forsøger POC at rykke på grænserne i forhold til, hvad sikkerhedsudstyr er. Filosofien bag POC kommer i høj grad tilbage til at virksomheden er autentisk, forudseende og formår at lave smart sikkerhedsudstyr.  

Skihjelme fra POC Sports

En af de helt store successer hos POC er deres skihjelme. POC har udviklet et sortiment af klassiske skihjelme, som er deres helt store bestseller. Blandt deres bedst sælgende skihjelme er modellerne Auric Cut, Obex og Fornix. Alle hjelme er udviklet efter samme gode sikkerhedsstandarder og derudover i forhold til at opnå optimal pasform. Det betyder, at man blandt POC-hjelme kan se efter, hvilken hovedform hjelmene er ideelle til. Eksempelvis er Auric Cut til brede hoveder, Obex til normale og Fornix til mere smalle hoveder. Ved at en skihjelm har det optimale pasform, sikrer du også, at den har den optimale sikkerhed. Udover at tilbyde mange forskellige pasformer, så laver POC også deres hjelme i et utal af forskellige farver. Til forskel for mange andre skibrand, så er farverne mere vilde, selvom man også sagtens kan få en skihjelm fra POC i mere neutrale farver. Alle hjelmene har stilrene designs, og mange af POCs skihjelme er produceret med MIPS-teknologien. MIPS er markedet bedste sikkerhedsforanstaltning, når det kommer til skihjelme. MIPS består af at have to lag, som kan bevæge sig uafhængig af hinanden. På denne måde kan en POC-hjelm med MIPS bedre absorbere slag i lagene, som derved i højere grad sikrer hovedet. 

POC laver både skihjelme til børn og skihjelme til voksne.  

POC Sports rygskjold til børn og voksne

En af den sikkerhedselementer, som endnu ikke er ligeså udbredt som skihjelme er rygskjold. Det er dog ved at vinde indpas hos både børn og voksne, og det er med god grund, da man med et rygskjold på kan føle sig ekstra sikret mod styrt og fald på ski. POC har som en del af deres sikkerhedsudstyr udviklet en række rygskjold med avancerede teknologier til både børn og voksne. POC er oprindeligt udviklet til konkurrenceløb, og man kan derfor godt stole på, at kvaliteten og sikkerheden er i top ved både rygskjold til børn og rygskjold til voksne fra POC. 

Skibriller fra POC Sports

Foruden populære skihjelme af højeste kvalitet og sikkerhed, så tilbyder POC også et stort udvalg af skibriller til skiløbere. Ligesom med skihjelmene, så findes skibriller fra POC i et væld af farver og modeller. Du kan derfor vælge ud fra både farve på stellet, modellen på brillerne og hvilken linse, du ønsker, der skal være i. Flere POC googles har desuden flere linser, som man kan skifte imellem i løbet af en dag på ski. Fordelen ved at vælge både skihjelm og skibriller fra POC er, at du er garanteret det bedste fit mellem hjelm og brille, hvorved du undgår at der kommer et mellemrum i panden, hvor kold vind kan snige sig ind. Der findes et stort udvalg af skibriller til både børn og voksne fra svenske POC.   

POC Sports – fokus på bæredygtighed

Foruden sikkerhed, så er bæredygtighed en af de helt store fokuspunkter hos POC. De har fra start haft som ambition at udvikle kvalitetsprodukter med lang levetid, og har med henblik herpå testet og anvendt de bedste materialer til både skihjelme, skibriller og rygskjold. De har ligeledes arbejdet på at anvende flere bio-baserede materialer for at gøre produkter og produktion så bæredygtig som muligt. POC har ligeledes med deres produkter et ønske om at motivere folk til at tænke mere over miljøet ved eksempelvis at opfordre til at tage cyklen fremfor at køre i bil. Med produkter fra POC er du sikker på, at bæredygtighed er tænkt ind i alle led af udvikling, produktion og anvendelse af sikkerhedsudstyret. 

Prisvindende sikkerhed med POC Sports

Den store popularitet og begejstring blandt skiløbere omkring POC står ikke alene. POC har siden begyndelse modtaget mere end 30 priser for deres høje standarder og store forpligtelse og passion for sikkerhed. Du kan derfor godt stole på, at hvis du vælger sikkerhedsudstyr fra POC, så er der helt styr på at du er beskyttet på bedste vis, når du tager på skiferie. 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti