Drikkedunke / vandflasker

Det er altid vigtigt at drikke vand, og særligt vigtigt er, hvis man har en lang dag på ski. Man kan nemt glemme, at skiløb er en aktiv sport, og kroppen derfor skal bruge mere væske end normalt. Det gælder ligeså vel, når det er koldt som på en varm sommerdag. Normalt fortæller kroppen os, hvornår vi mangler vand, men ofte kan tørsten godt først komme, når man virkelig har brug for vand. Ved dehydrering bliver man utilpas, svimmel og kan i værste tilfælde besvime. 

Derfor er det altid en god idé at sørge for at have en vandflaske eller drikkedunk i nærheden, når man skal ud på eventyr og vand ikke nødvendigvis er tilgængeligt. Især når du skal på ski langt oppe i bjergene er det smart at have en flaske med vand med sig. Nogle kan have en vandflaske i lommen på skijakke, ellers kan man nemt have en drikkedunk med i rygsækken. 

 BPA-fri vandflaske og drikkedunk

Der findes et utal af drikkedunke i forskellige størrelser, former og farver, og du har helt sikkert allerede indtil flere stående hjemme i køkkenskabet, som er blevet brug mere eller mindre. Er de drikkedunke du allerede har nogle år gamle, så kan det være, at du skal tjekke dem efter engang. I dag skal plastikbeholdere være fri for BPA, men det har de ikke altid skulle.  BPA har tidligere været i det plastikmateriale mange drikkedunke og andre plastikbeholdere var lavet af, men stoffet kan i værste tilfælde være hormonforstyrrende, og man kan risikere af at få bivirkninger ved længerevarende indtag. Derfor er det vigtigt at vælge en drikkedunk i BPA-fri materiale. 

Drikkedunk fra Camelbak

Når du kigger efter vandflaske eller drikkedunk hos Skisport, så skal du ikke bekymre dig om BPA eller andre stoffer, som du helt vil undgå. Skisport forhandler et stort udvalg af drikkedunke fra det populære mærke Camelbak, som alle er i BPA-frit materiale. Du kan derfor trygt vælge din eller dit barns nye drikkedunk her. Camelbak laver drikkedunke i forskellige størrelser og farver. Der er derfor i udvalget en til alle formål, uanset om den skal bruges på skiferien, til træning eller om den skal pakkes i familiens mindstes skoletaske. 

Alle drikkedunke fra Camelbak forhandles desuden med prisgaranti, så du finder dem ikke billigere end på Skisport. 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-15:30 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti