Huer og pandebånd til herrer

Her finder du vores store udvalg af huer og pandebånd til herrer. Når du skal holde dig varm udendørs i kulden - hvad enten det er i den danske vinter eller på en skiferie, er det vigtigt at have en god hovedbeklædning. Størstedelen af varmen der forsvinder fra kroppen, forsvinder nemlig ud igennem hovedet. Derfor skal vigtigheden af en hue og et pandebånd ikke undervurderes. 

Vi forhandler huer og pandebånd i alverdens forskellige farver og designs. Vi har alt fra billige beanies til dyrere tophuer med kvast, som du kan finde fra populære mærker som Kama, Cairn og Dakine. 

Hos Skisport kan du også finde et stort udvalg af halsedisser og balaclavaer til mænd, der kan holde din hals varm. Derudover forhandler vi også huer og pandebånd til damer, og på det hele tilbyder vi 103 % prisgaranti og hurtig levering.Skihue til at holde hovedet varmt

Undersøgelser viser, at man mister 90% af kropsvarmen gennem hovedet. Det er derfor et mærkelig ordsprog, når man siger, at man skal holde hovedet koldt i stressede situationer. Faktisk er det helt omvendt. Det er afgørende for dig, at du holder dit hoved varmt i stedet. Dette gælder særligt, når du opholder dig kolde steder som for eksempel, hvis du går en tur i det kolde danske vinterlandskab, eller hvis du skal på en dejlig skiferie.

Vi har heldigvis alt det, som du skal bruge for at holde hovedet varmt. Vi har naturligvis vores halsedisser til at holde halsen varm, men det hjælper ikke på at holde toppen af hovedet varmt. Her skal du have anskaffet dig en varm hue eller beanie. I vores sortiment finder du mange forskellige typer af hovedbeklædning til skiferien - alt fra simple vendbare beanies til skihuer i smarte farver, der er fremstillet i Gore-Tex®. 

Som alternativ til en hue kan du også overveje at købe et pandebånd, der kan holde din pande og øre varme. Disse kommer også i mange forskellige varianter, og kan blandt andet fås i materialer som akryl, fleece og uld. Vi har også et stort udvalg af skihuer og pandebånd med integrerede trådløse høretelefoner, der gør, at du nemt kan høre musik ned af pistene. Uanset hvilken type pandebånd, beanie eller skihue til herre du er på udkig efter, kan du finde det hos os på Skisport. Vi forhandler også huer og pandebånd til børn.

Billige huer og pandebånd på tilbud

Hos Skisport er det billigt at finde hovedbeklædning, der kan holde toppen af hovedet varmt i kulden. Her finder du nemlig et stort udvalg af skihuer og pandebånd til herrer. Vi forhandler mange af markedets bedste brands som Helly Hansen, Kama og Dakine, som vi forhandler til rigtig gode priser. Vi har altid gode tilbud på huer og pandebånd, og vi tilbyder 103 % prisgaranti på alle vores produkter.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti