Langrend

Vi har sammensat et mindre sortiment af udstyr til langrend, der dækker de fleste behov. Vi har attraktive tilbud på langrendspakker til dig, der er til en rolig tur på skovløjpen eller de sneklædte marker i Danmark, når muligheden for langrend byder sig herhjemme.

Hos Skisport har vi også et stort udvalg af alpinski til herrer, dameski og ski til børn, hvor vi tilbyder 103% prisgaranti og dag til dag levering på både alpinski og langrendsski. Derudover har vi gratis fragt på alle ski. Hvis du har spørgsmål omkring vores langrendsski, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, der glædeligt tager en snak med dig.Langrendsski til damer og mænd

Når man snakker om ski, er det de fleste danskere, der tænker på alpinski, der bruges ned af bakker og bjerge på skiferien. Ikke desto mindre findes der også langrendsski, der bruges til at tilbagelægge længere distancer i fladt terræn. Langrend er en disciplin, der endnu ikke har fået den store opmærksom i den brede befolkning, men der findes alligevel en del danske skientusiaster, der glædeligt hopper i et par langrendsski, når sneen falder over Danmark.

Når man vælger langrendsski, bør man vælge en størrelse, der er cirka 20 centimeter højere end dig selv. Dette giver den mest optimale størrelse, der passer til netop dig. Desuden skal du være opmærksom på, at du får skistøvler og skistave til langrend, der også har den rigtige størrelse for dig. Her kan du kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl. De kan hjælpe dig med at finde den korrekte størrelse på et par langrendsski.

Du bør desuden vedligeholde dine langrendsski, og her findes der flere metoder til smøring, som du kan gøre brug af. Der findes glidevoks, der skal påsmøres i hele skiens længde og primært bruges til skøjteski, og så findes der 2 typer fæstesmøring, hvor den ene skal bruges ved tøsne, og den skal skal bruges, hvis sneen er meget iset.

Billige tilbud på langrendsski

Hos Skisport har du mulighed for at finde billige langrendsski. Selvom vores sortiment ikke er det største på dette område, kan vi garantere, at du får god værdi for pengene, hvis du køber en af vores langrendspakker. Vi har 103% prisgaranti og gratis fragt, så du finder ikke langrendsski i samme kvalitet og pris andre steder. 

Du skal være opmærksom på, at når der kommer sne i Danmark, får vi ofte hurtigt udsolgt af langrendsski. På disse tidspunktet bliver efterspørgslen efter et par langrendsski ekstra store, så vi har svært ved at følge med, da så mange danskere vil ud for at stå på ski på de danske marker. Det kan derfor anbefales, at du slår til hurtigt, hvis du ønsker at gøre et godt tilbud og få en billig langrendsski, inden der meldes udsolgt. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti