Soveposer, telte og liggeunderlag

Hos Skisport kan du finde et godt udvalg af soveposer og liggeunderlag i høj kvalitet. Vi forhandler lette og varme soveposer fra anerkendte mærker som Haglös og 4F. Vi har modeller, der kan benyttes helt ned til +2C grader, og vi tilbyder 103% prisgaranti og dag til dag levering.

Når du skal købe sovepose, skal du være opmærksom på, hvilke forhold den skal bruges under. Der er forskellige temperaturspænd i de enkelte soveposer, så du skal vælge den rigtige sovepose til den rigtige temperatur. Derudover skal modellen også passe til din højde, så den hverken er for kort eller lang. 

Åben filter

Mærker (klik på mærkerne)

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

Sov varmt og trygt i en sovepose

En sovepose er et glimrende alternativ til en dyne eller et tæppe, hvis man eksempelvis sover i telt. Der er mange ting, som man skal forholde sig til, når man vælger, hvilken sovepose man skal købe. Det drejer sig blandt andet om temperaturen, størrelsen, vægten og typen af fyld i soveposen.

Hvis du skal bruge din sovepose i forbindelse med skiferie, er det typisk rigtig koldt, så du har behov for en sovepose, der kan klare meget lave temperaturer. Her opereres der med to temperaturer, der kaldes T-Comfort og T-Limit for henholdsvis kvinder og mænd. Denne temperaturangivelse passer nogenlunde men afhænger selvfølgelig af, hvorvidt du er en frossenpind, der hele tiden fryser, eller om du er varmtblodet og sjældent fryser.

Tilbud på ski sovepose

Hos Skisport kan du finde nogle billige soveposer, som du kan bruge på skiferien eller lignende, hvor du ikke har en dyne til rådighed. Vores soveposer er af god kvlitet og giver et godt isolerende lag, så du kan sove trygt, varmt og godt. Vi har prisgaranti på vores soveposer og liggeunderlag, så du er sikker på at finde den bedste pris unaset, hvilket prisleje du går efter.

 

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Tlf. lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti