Soveposer og liggeunderlag

Hos Skisport kan du finde et godt udvalg af soveposer og liggeunderlagi høj kvalitet. Vi sælger alt, hvad du har behov for til camping og festival, så du ikke går ned på udstyret. Du finder blandt andet det anerkendte mærke Outhorn, som vi forhandler med 103 % prisgaranti og hurtig dag til dag levering.

Vi har blandt andet soveposer, der kan benyttes helt ned til +2C grader samt komfortable liggeunderlag.Sov varmt og trygt i en sovepose

En sovepose er et glimrende alternativ til en dyne eller et tæppe, hvis man eksempelvis sover i telt. Der er mange ting, som man skal forholde sig til, når man vælger, hvilken sovepose man skal købe. Det drejer sig blandt andet om temperaturen, størrelsen, vægten og typen af fyld i soveposen.

Hvis du skal bruge din sovepose i forbindelse med skiferie, er det typisk rigtig koldt, så du har behov for en sovepose, der kan klare meget lave temperaturer. Her opereres der med to temperaturer, der kaldes T-Comfort og T-Limit for henholdsvis kvinder og mænd. Denne temperaturangivelse passer nogenlunde men afhænger selvfølgelig af, hvorvidt du er en frossenpind, der hele tiden fryser, eller om du er varmtblodet og sjældent fryser.

Hos Skisport kan du finde nogle billige soveposer, som du kan bruge på skiferien eller lignende, hvor du ikke har en dyne til rådighed. Vores soveposer er af god kvlitet og giver et godt isolerende lag, så du kan sove trygt, varmt og godt. Vi har prisgaranti på vores soveposer og liggeunderlag, så du er sikker på at finde den bedste pris unaset, hvilket prisleje du går efter.

Telte, liggeunderlag og stole

Hvis du skal på festival, camping eller blot på en kort endagstur ud i den danske natur, har vi alt det udstyr, som du har brug for til at 'overleve'. Vi forhandler både telte, liggeunderlag, madrasser, campingstole og alt andet, som du har behov for. Kvaliteten er i top, og samtidig har vi sørget for, at prisen er skruet i bund. 

For at gøre det endnu nemmere for dig, har vi på forhånd sammensat nogle bundles/sampakker, hvor du køber et samlet festivalsæt eller campingsæt. Her sparer du gode penge ved at købe flere ting ad gangen. Disse pakker består af rummelige telte, solide stole, varme soveposer og liggeunderlag.

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti