Skitasker og skiposer

Hvis du har dine egne ski med på skiferie, bør du have en skitaske eller skipose til transport og opbevaring. Med den rigtige skitaske sikrer du, at dine ski bliver ordentlig beskyttet under transporten til og fra din skidestination, og du vil samtidig opleve, at det bliver meget nemmere at transportere dine ski rundt rundt i en lufthavn eller hen til dit hotel. Skitasken fungerer også godt til opbevaring, når du ikke aktivt bruger dine ski.

Hos Skisport har vi det største og bedste udvalg af skitasker og skiposer. Vi forhandler nogle af markedets bedste brands, der fremstiller tasker i den bedste kvalitet. Blandt vores mærker finder du eksempelvis Salomon og Dakine

Du kan finde flere forskellige modeller, der kan købes i mange størrelser og farver. Alle vores skitasker forhandles med 103% prisgaranti og dag til dag levering, så du er sikker på at få markedets bedste pris.Skitaske til opbevaring og transport af dine ski

Det er vigtigt at have en god og slidstærk skitaske, når du skal af sted på din kommende skiferie - både for at transportere og opbevare dine ski. En god skitaske forlænger levetiden på dine ski og beskytter dem under transporten i både bil, bus og fly. Samtidig gør tasken også transporten nemmere på selve skisportsstedet, hvor du nemmere kan flytte dine ting hen til dit hotel. 

Når du skal vælge, hvilken type skitaske, skipose eller ski bag, som du skal have med på ferien, er det værd at notere sig nogle gode råd. Der er nemlig forskel på de forskellige tasker, og dit valg bør afhænge af forskellige forhold og faktorer, så tasken bedst muligt dækker netop dine behov. Disse råd dækker blandt andet over størrelsen, hjul, hvor du skal bo samt længden på dine ski. Du kan læse mere om, hvilken skitaske du skal købe herunder.

Skitaske til fly og skipose til bil

Når du skal købe en ny skitaske, er der flere ting, som du skal være opmærksom på og overveje. Du skal først og fremmest spørge dig selv, hvilken ture du tager på, og hvordan din transport til og fra skisportsstedet er. Hvis du er typen, der oftest flyver på skiferie, vil det være optimalt med en skikuffert eller stor skitaske. Denne skal gerne være slidstærk med hjul, og der skal være plads til både ski, skistøvler, skihjelm, alt dit skitøj og andet skiudstyr. Ved at opbevare alt din bagage i én taske eller kuffert gør du transporten meget lettere for dig selv, da du kan nøjes med at have en stor taske og en mindre håndbagage. 

Alternativet til en stor skitaske er at du køber en mindre skipose, hvor der kun er plads til dine ski. Hvis du gør dette, skal du både have en skistøvletaske, en håndbagage, en taske til tøj osv. Det kan eksempelvis være en fordel med en klassisk skipose, hvis du ofte kører på skiferie i egen bil. Her kan du selv pakke bilen, hvilket gør det nemmere og mere praktisk at pakke dine ting enkeltvis. 

Sådan vælger du den rigtige skitaske

Når du har fundet ud af, om du skal have en stor skitaske eller mindre skipose, er der også andre forhold, der skal med i overvejelsen omkring købet. Det er blandt andet vigtigt, at du ved, hvor lange dine ski er. Taskene fås nemlig i mange forskellige typer, længder og størrelser, og alt efter hvilke ski du har, skal du vælge den model, der passer til dig.

Du skal iøvrigt være opmærksom på, at nogle tasker har plads til to sæt ski med stave, mens andre mindre skitaske kun har plads til et enkelt par ski. Det er vigtigt at notere sig, så du ikke pludselig står og mangler plads til et sæt ski, som du troede kunne være nede i tasken. Du bør også overveje, om du foretrækker en skitaske eller skipose med hjul. Dette kan være en klar fordel, hvis du skal gå langt med tasken, så du kan skåne din ryg og dine skuldre. 

Bemærk at skitasker også kan benyttes til opbevaring og transport af snowboards. 

Tilbud på slidstærke skitasker og ski bags

Hvis du er på udkig efter nogle gode priser, er du kommet til det rigtige sted. Skisport er nemlig altid garant for et par gode tilbud, hvor du kan spare mange penge på skiudstyr og skitøj. Det er selvfølgelig ikke nogen undtagelse i vores kategori for skitasker. Her kan du altid finde nogle af markedets bedste ski bags, der er fremstillet i højeste kvalitet fra nogle af verdens mest anerkendte skibrands. Vores skitasker forhandles til meget fordelagtige priser, hvor vi altid har 103% prisgaranti og dag til dag levering.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti