Accezzi

Accezzi kommer af det engelske ord accessories og er tilbehør der gør skiferien nemmere og sjovere, eksempelvis med støvlevarmere og skilåse - lækkert skitilbehør der sætter prikken over i´et på din skiferie.

Fodvarmere gør en iskold skidag til en god skidag

Et eksempel på at Accezzi laver ting der gør skiferien sjovere, er særligt hånd- og fodvarmerne. På en iskold skidag, hvor temperaturen er i bund og vinden blæser så det føles som var man på Nordpolen, så er fod- og håndvarmere det der kan redde en ellers truet skidag for såvel børn som voksne.

Der er tale om engangsvarmere, når varmeren tages ud af pakningen og får ilt starter en proces der skaber varme i den bløde pose, og så er der ellers varme i 5-8 timer. Det kan spare mange kakaopauser i varmestuen, og give dig mere tid på skipisten.

Populære støvletasker med plads til skihjelm og skistøvler

Taskerne med plads til både skihjelm og skistøvler er populære. Kombinationen giver ekstra god plads i den ordinære rejsetaske, og for nogles vedkommende er det også muligheden for at spare betalingen for et stk. bagage, hvis der rejses med lavprisfly, hvor der betales for hver taske. De to populære modeller med plads til støvler og hjelm er Sella og Function. Rejsetasken Cortina er også særdeles populær, her fås en taske med plads til skistøvler og udstyr.Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti