Skaljakker til damer

Skaljakker er yderst praktiske og fungerer godt til både skiløb og i hverdagen. En skaljakke til damer har mange gode egenskaber og fås både med god åndbarhed, stor slidstyrke samt høj vand- og vindtæthed. Så længe du har styr på dine mellemlag, kan en skaljakke med fordel bruges under de fleste vejrforhold.

Hos Skisport har vi et stort udvalg af skaljakker til damer. Vi forhandler anerkendte mærker som Helly Hansen, Kilpi og Didrikssons, hvor du har mulighed for at købe de bedste modeller til knivskarpe priser. Vi har dame skaljakke i mange farver, designs og størrelser.

I vores sortiment kan du naturligvis også finde skaljakker til mænd. Vi forhandler skaljakker og alt andet i sortimentet med 103% prisgaranti, og du får hurtig dag til dag levering, så du snart kan få din pakke.Stort udvalg af skaljakker til kvinder

Det bliver mere og mere populært at anskaffe sig en skaljakke til damer. Det er der mange gode grunde til, da det en jakke, der kan bruges under mange forskellige vejrforhold. Det vigtigste man skal notere sig omkring en skaljakke er, at jakken har en masse brugbare og funktionelle egenskaber, der giver stor fleksibilitet.

En skaljakke er nemlig både vandtæt og vindtæt, da den er udstyret med en membran. Derudover har den en ufattelig god åndbarhed, hvilket tillader fysisk aktivitet i jakken. Sidst men ikke mindst har skaljakken til damer en stor slidstyrke, så du forhåbentlig kan have den i mange år. 

Information om lag og materiale

Skaljakker er designet ud fra et lag-system, hvor de forskellige lag har forskellige funktioner. De fleste skaljakker kommer med tre lag, men der er også nogle enkelte, der kun har to lag. De skaljakker med to lag er som regel af ringere kvalitet, og de har oftest også en lavere slidstyrke, da det inderste lag, der beskytter membranen er sparet væk. Typisk har dame skaljakker hos Skisport tre lag.

Det yderste lag er udformet til at beskytte og tage imod det slid, som jakken bliver udsat for udfra. Derudover har det en beskyttende virkning over for vinden. Det yderste lag er dog ikke i sig selv vandtæt - det er dog imprægneret for at undgå, at materialet suger vand til sig.

Det midterste lag har de største og vigtigste egenskaber. Dette lag består af en membran med mikroskopiske huller, der tillader en god åndbarhed i skaljakken men afviser vand, der kommer udfra. Dette er muligt, da membranens små huller er meget mindre end en vandråbe og derfor ikke tillader vandet at komme igennem. Dog er hullerne store nok til at en vandmolekyle i dampform kan trænge igennem. Således kan fugten fra kroppen få ventilation og slippe ud. Membranen i dette lag fås i mange forskellige variationer.

Det inderste af de tre lag er igen et beskyttende lag. Denne gang beskytter laget dog ikke mod vejrets elementer men fungerer derimod som beskyttelse af membranen mod slid fra kroppen og ens tøjbeklædning. Afhængigt af materialevalget kan dette lag både give en let skaljakke, men der findes også materiale, der giver mere vægt til jakken.

Vindtæt, vandtæt og åndbar jakke

Du får rigtig mange lækre egenskaber, når du køber en dame skaljakke. Denne type jakke er særligt designet til at holde vand og vind ude, hvilket giver dig nogle klare fordele, når du er udenfor. Hvis du har styr på din beklædning under jakken, kan du nemt regulere kropstemperaturen ved at tage en beklædningsgenstand af eller på. Skaljakken kan derfor sagtens bruges til skiferie eller ude i den danske kulde, hvis du sikrer eksempelvis at have en skiundertrøje til damer eller skitrøje til damer på indenunder.

Skaljakken er særligt designet til både at være vindtæt, vandtæt, åndbar og have stor slidstyrke. Det hele kommer gennem det lag-system, som tidligere er beskrevet. Dette giver den perfekte sammensætning af egenskaber, så skaljakken kan bruges til ethvert formål - både ude i det barske blæsevejr, en stor regnbyge eller under fysiske aktiviteter som skiløb eller cykling. 

Køb dame skaljakke hos Skisport

Du kan med fordel handle hos Skisport, når du er på udkig efter en ny dame skaljakke. Vi har et fyldestgørende sortiment, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vi forhandler de bedste modeller fra store og anerkendte brands, der har mange års erfaring med at fremstille skaljakker. Hos Skisport kan du endda købe disse skaljakker i høj kvalitet til lave priser. 

Hos Skisport tilbyder vi nemlig 103% prisgaranti på hele sortimentet. Det betyder, at du kan købe en skaljakke til damer og kvinder til den bedste pris på markedet. Vi prismatcher alle vores konkurrenter, så du er sikker på den bedste pris. Desuden kan vi også tilbyde prisvindende kundeservice, der gerne tager en snak med dig, hvis du har spørgsmål inden købet. Sidst men ikke mindst har du gode returneringsmuligheder og får lynhurtig dag til dag levering af din skaljakke.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti