⚡ Januarudsalg - Herrer, damer og børn

ABS

ABS har eksisteret siden 1980 og arbejder hver dag på, at forbedre sikkerheden i offpisten. Firmaet laver lavinerygsække, lavinetasker og det patenterede ”luftpude” system, der bl.a. bruges af store mærker som Dakine, Deuter, Haglöfs, Ortovox, Salewa, The North Face og Vaude. Brands der samarbejdes med for at forbedre sikkerhed og brugervenlighed.

ABS tilbyder deres egne lavinetasker med det smarte ”Zip-On” system. Et system der fungerer ved, at der vælges en Vario Base Unit (standard taske inkl. ABS luftpude, med 8L Zip-On), derefter vælges en stål- eller gaspatron. Ønskes der en større taske end 8L, kan der tilkøbes Zip-On modeller/tasker i 8L, 18L, 24L, 32L eller 45+5L. Et simpelt 1-2-3 system, der kan tilpasses efter brugerens behov. 

ABS tilbyder også separate stål- eller carbon gaspatroner til lavinerygsække. Hvis du ikke har fundet den rigtige lavinerygsæk endnu, kan du også finde andre mærker i vores sortiment, der måske bedre falder i din smag. Her kan du blandt andet finde en lavinerygsæk fra Ortovox.

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti