Solbriller til børn

Det er ikke kun brækkede ben og arme, der er en risiko, når man er på skiferie. Solens UV-stråler brænder hårdt på de fleste skisportsdestinationer, og den reflekteres af sne og is. Det er derfor vigtigt at beskytte øjnene hos sit barn. Hos Skisport har vi et lækkert udvalg af smarte børnesolbriller, der med garanti falder i dit barns smag.

Alle vores solbriller til børn sælges med 100% UV-beskyttelse, så dine børns syn bliver beskyttet mod solens stråler. Vi har oplyst bredden på brillen, så du nemt kan måle dit barns hoved og finde en brille, der passer. Hvis du har brug for kontakt, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Find solbriller til voksne her Find ski solbriller til dit barns skiferie

Når du er på skiferie, bliver du udsat for mere sol, end du er vant til hjemmefra. Tit er der rigtig godt vejr på de forskellige skisportssteder, og solen kan sagtens brænde, selvom det er koldt. Derfor er det en god idé, at købe et par solbriller til sit barn, så man beskytter barnets øje mod UV-strålerne. Strålerne er som regel skarpere på skiferien, fordi de reflekteres og gengives fra sne og is.

Solbriller er ikke blot en god beskyttelse af ens øjne. De er samtidig rare at have på, da man nemt kan blive blændet af det meget kraftige lys. Solbrillerne skal benyttes efter en god dag på pisterne, når man er kommet tilbage i byen og er udendørs. Derimod skal man bruge et par gode skibriller til børn, hvis man er ude på pisten. 

Børnesolbriller med prisgaranti

Skisport forhandler børnesolbriller til meget skarpe priser. Vi har nemlig prisgaranti på vores solbriller og alle andre produkter. Det betyder, at du ikke kan finde tilsvarende solbriller billigere andre steder. Således er du altid sikker på en billig pris og et godt tilbud, når du handler hos Skisport.

Når du skal på skiferie med hele familien, skal du også have andet end solbriller til dit barn. Man er nødt til at have en masse forskellige skitøj til børn, der både er slidstærkt og bevægelsesvenligt. Tøjet stiller store krav til kvalitet, da børnene boltre sig i sneen og på den måde slider hårdt på materialerne. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti