Kama

“Billigt tøj eksisterer ikke. Et eller andet sted kommer en eller anden til at betale prisen…”. Et lille citat fra en af de første sider i KAMA’s produktkatalog.

KAMA Fashion & Function er muligvis ikke altid det billigste alternativ når der skal lægges i indkøbskurven. Til gengæld er produkterne fremstillet med et særligt hensyn til både mennesker og natur, og samtidig i absolut topkvalitet. KAMA støtter den internationale NGO “Fashion Revolution” der bl.a. kæmper for bæredygtighed i produktion af tøj. KAMA tror på den overordnede idé at tøjindustrien ikke blot (som produkterne) skal se godt ud udefra. Hele branchen skal samtidig være transparent, etisk ansvarlig og basere sig på et bæredygtigt grundlag.

Kvalitetsmaterialer til en overkommelig pris

Med et produkt fra Kama får du beklædning i de bedste materialer, eksempelvis er mange af Kama´s produkter med Gore-Tex® og Gore Windstopper®. Sortimentet indeholder bl.a. sweatere, huer, halsedisser, pandebånd, balaclavas mm.

Balaclavaer i mange modeller

Blandt vores mest populære produkter fra Kama, er de mange elefanthuer til såvel børn som voksne. Der er mange modeller, til brug både med og uden skihjelm.

Striktrøjer i klassisk nordisk look med eller uden Gore Windstopper

Leder du efter en striksweater i rigtigt Nordisk look, så er det også Kama du skal kigge efter. Bemærk at mange af trøjerne er med Gore Windstopper og derfor sagtens kan bruges som jakke udendørs/når det blæser.Kama – varme huer, handsker og halsedisser

Kama er et tjekkisk mærke, som siden 1989 har produceret funktionel og varm strik i mange afskygninger til alsidig brug til både børn, kvinder og mænd. Kama startede med udgangspunkt i strikkede huer, men udviklede sig hurtigt til at blive en af de største virksomheder indenfor strik i Tjekkiet. Siden begyndelsen har Kama haft fokus på en lokal produktion med afsæt i materialer af højeste kvalitet. I dag bliver Kama huer, skitrøjer, halsedisser, handsker, pandebånd og balaclavaer forhandlet i mere end 30 lande verden over. 

Skitrøjer i nordisk look i strik fra Kama

I dag er Kama særligt kendt for deres varme striktrøjer som er yderst velegnet både til hverdag og som et mellemlag på skiferien. Skitrøjerne fra Kama tager ligesom huer, halsedisser og handsker udgangspunkt i kvalitetsmaterialer, og alt uld er første klasses. Kamas trøjer er bløde og ulden sikrer, at du aldrig kommer til at fryse selv på de kolde dage på skiferien. Udover at holde på varmen har uldet i Kamas skitrøjer også den funktion at være særdeles antibakteriel. Alle striktrøjer fra Kama er desuden udstyret med en windstopper, som også holder vinden ude og gør trøjerne end bedre isoleret. Samme funktion findes i flere af Kamas andre produkter blandt andet Kama huer og halsedisser. 

Kama – kvalitet til en god pris

Kama er ikke kun gode til at lave skitrøjer, striktrøjer, huer, handsker, halsedisser og balaclavaer i god kvalitet, der sikrer at du holder varmen på skiferien, de gør det også til en god pris. Kvalitet og pris hænger sammen, men hos Kama får du rigtig meget for pengene. Køb dit nye Kama tøj eller tilbehør hos Skisport og vær garanteret, at du får den bedste pris med vores 103% prisgaranti. 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti