Kama

“Billigt tøj eksisterer ikke. Et eller andet sted kommer en eller anden til at betale prisen…”. Et lille citat fra en af de første sider i KAMA’s produktkatalog.

KAMA Fashion & Function er muligvis ikke altid det billigste alternativ når der skal lægges i indkøbskurven. Til gengæld er produkterne fremstillet med et særligt hensyn til både mennesker og natur, og samtidig i absolut topkvalitet. KAMA støtter den internationale NGO “Fashion Revolution” der bl.a. kæmper for bæredygtighed i produktion af tøj. KAMA tror på den overordnede idé at tøjindustrien ikke blot (som produkterne) skal se godt ud udefra. Hele branchen skal samtidig være transparent, etisk ansvarlig og basere sig på et bæredygtigt grundlag.

Kvalitetsmaterialer til en overkommelig pris

Med et produkt fra Kama får du beklædning i de bedste materialer, eksempelvis er mange af Kama´s produkter med Gore-Tex® og Gore Windstopper®. Sortimentet indeholder bl.a. sweatere, huer, halsedisser, pandebånd, balaclavas mm.

Balaclavaer i mange modeller

Blandt vores mest populære produkter fra Kama, er de mange elefanthuer til såvel børn som voksne. Der er mange modeller, til brug både med og uden skihjelm.

Striktrøjer i klassisk nordisk look med eller uden Gore Windstopper

Leder du efter en striksweater i rigtigt Nordisk look, så er det også Kama du skal kigge efter. Bemærk at mange af trøjerne er med Gore Windstopper og derfor sagtens kan bruges som jakke udendørs/når det blæser.Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti