Camelbak

Camelbak

Camelbak – drikkedunke og rygsække med vand

Når man er aktiv er det vigtigt at huske at drikke vand – og det gælder også, når man står på ski. Det har Camelbak sørget for ikke skal være en bekymring. Camelbak opstod som en idé under et cykelløb i 1989, hvor det var sjældent man kunne fylde drikkedunke op. Camelbaks grundlægger Michael Eidson arbejde i hospitalsvæsenet og fandt på at kombinere en infusionspose med en sok, og dermed var første drikkeblære opfundet. Siden er konceptet udviklet og Camelbak har siden specialiseret sig i at lave drikkesystemer med drikkeblærer samt traditionelle drikkedunke til den aktive livsstil. 

Drikkesystem til rygsække med Camelbak 

Camelbak bruges i dag i flere forskellige sportsgrene og er populært verden over. Det skyldes i høj grad Camelbaks ikoniske design og funktionalitet, som er ultra praktisk at bruge, når man er aktiv som eksempelvis på ski. Camelbak har gjort vandet tilgængeligt uden at man først skal hive en drikkedunk op af rygsækken. Med drikkeblæse systemet ligger vandet i en pose i rygsækken, hvorfra der går en plastikslange med drikketud over skuderen, hvor den ligger nemt tilgængeligt, når man bliver tørstig. Camelbak har udviklet ikke bare en vandpose med drikketud, men også en rygsæk, som får det hele til at gå op i en højere enhed. Camelbak rygsække er lavet til en aktiv livsstil, og tilpasset ryggen med adskillige funktioner. 

Camelbak drikkesystemer med prisgaranti

Uanset om du foretrækker at have en rygsæk med væskebeholder eller en traditionel drikkedunk i tasken på skiferien, så finder du et stort udvalg. Både drikkedunke og rygsække fra Camelbak fås i forskellige størrelser og farver, og hos Skisport får du altid dine Camelbak produkter med 103% prisgaranti. 

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.