Dunjakker til herrerDunjakker til herrer

Dunjakker til herrer

Kilpi Nai, fiberdunvest, herre, sortSLUTSALG

Kilpi Nai, fiberdunvest, herre, sort

Isoleret vest i simpelt design, ideel som mellemlag
399 DKK
649 DKK
Kilpi Nai, fiberdunvest, herre, sort
Kilpi Albert, dunjakke, herre, mørkeblåSLUTSALG

Kilpi Albert, dunjakke, herre, mørkeblå

Varm dunjakke med DWR-behandling. Velegnet til vandreture og hverdag i vinter
849 DKK
1.449 DKK
Kilpi Albert, dunjakke, herre, mørkeblå
Kilpi Albert, dunjakke, herre, sortSLUTSALG

Kilpi Albert, dunjakke, herre, sort

Varm dunjakke med DWR-behandling. Velegnet til vandreture og hverdag i vinter
849 DKK
1.449 DKK
Kilpi Albert, dunjakke, herre, sort
Kilpi Nai-M, fiberdunvest, herre, sortSLUTSALG

Kilpi Nai-M, fiberdunvest, herre, sort

Isoleret vest i simpelt design, ideel som mellemlag
399 DKK
949 DKK
Kilpi Nai-M, fiberdunvest, herre, sort

Hold varmen med en dunjakke til herrer

Der findes mange forskellige former for overtøj, og dunjakken har altid været en af de mest populære og smarte jakker. Særligt inden for de seneste år er dunjakken blevet eftertragtet, og den kan bruges både til hverdag og brug under diverse udendørs aktiviteter. 

Dunjakker er generelt kendt for at være smarte og have et fedt look. Derudover er de også meget praktiske og behagelige at have på. Deres vægt er lav, så det er næsten som om, at dunjakken svæver på ens krop. Den lave vægt skyldes selvføgelig de lette fjer og dun, der gemmer sig indeni jakken. Disse er rigtig gode til at holde på varmen og giver dunjakken en god isolering. 

Hold varmen i resten af kroppen

Det er vigtigt også at være opmærksom på resten af kroppen skal holdes varm. En dunjakke er god som det yderste lag på overkroppen, men hvis man eksempelvis bruger sin dunjakke til vinter og står på ski i den, skal man også huske at tænke over de inderste lag - blandt andet på grund af svedproduktionen under en skitur. Her vil det være klogt at have en skiundertrøje på inderst og et mellemlag i form af en fleectrøje.

Man skal også huske de resterende kropsdele - særligt hovedet er udsat. Der er rigtig meget varmen, der forsvinder ud gennem hovedet, så det kan være smart at have en varm hue på samt et par varme skihandsker

Dunveste

I vores sortiment er det ikke kun dunjakker, som du kan finde. Vi sælger også en række fede dunveste, der kan bruges under forskellige forhold og aktivteter. En vest kan være en god løsning og et godt supplement til garderoben. Den giver et trendy look samtidig med, at den er rigtig nem at tage over en trøje. En dunvest kan således bruges til både skituren og til normalt hverdagsbrug. 

Udsalg og gode tilbud på dunjakker

Hos Skisport har vi billige dunjakker til vores kunder. Dette er en selvfølge for os, da vi altid ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse til den laveste pris. Du kan altid finde et stærkt tilbud hos os, da vi sælger vores dunjakker med prisgaranti. 

Selvom vi har lave priser, kan vi stadig stå 100% inde for kvaliteten af vores dunjakker. Vi forhandler nogle af de bedste mærker på markedet og lover, at kvaliteten af vores produkter er i top. 

 

 

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.