Summer Sale: Tusindvis af produkter nedsat
BCABCA

BCA

BCA T3 Rescue lavinepakkeFri fragtSpar 20 %

BCA T3 Rescue lavinepakke

Det ultimative sæt sikkerhedsudstyr, der er nødvendigt, når du kører offpist
2.879 DKK
3.599 DKK
BCA T4 lavinepakkeFri fragtSpar 20 %

BCA T4 lavinepakke

Komplet sæt - Bestselleren er blevet endnu bedre! Den nye pakke har fået et hak op
3.039 DKK
3.799 DKK
BCA TS Rescue lavinepakkeFri fragtSpar 20 %

BCA TS Rescue lavinepakke

Sæt med alt hvad du skal bruge af sikkerhedsudstyr, når du kører offpist
2.239 DKK
2.799 DKK

BCA – Back Country Access

Enhver skiløber der er tiltrukket af offpisten bør have en grundlæggende viden om skiløb på de uberørte bjergsider og som minimum medbringe det grundlæggende sikkerhedsudstyr og lavineudstyr. Det kan du finde hos BCA. Som navnet afslører, så er BCA et brand, som giver skiløbere adgang til back country – eller offpiste skiløb – med den højeste grad af sikkerhed som muligt. BCA blev grundlagt i Colorado i USA og tilbyder skiløbere et bredt udvalg af offpisteudstyr i form af skovle, sonder, lavinebippere og ikke mindst lavinerygsække. Derudover tilbyder BCA også en række værktøjer og andet tilbehør til vintersport. BCA lancerede i 1997 deres første lavinebipper, og siden er det kun gået en vej. I dag er BCA verdenskendt og populært blandt offpisteskiløbere for deres sikkerhedsudstyr. 

Ikke bare lavinebipper – BCA lavinepakker

BCA har siden opstarten skabt et helt bagkatalog af sikkerhedsudstyr til skiløbere. Foruden lavinebipper, er deres sonder og skovle også populære. I dag er en klar favorit lavinepakkerne fra BCA. På denne måde har BCA skabt det ultimative sikkerhedsudstyr til offpisteskiløbere og samlet det i en pakke, så man ikke skal bekymre sig om at mangle noget. I en typisk lavinesikkerhedspakke findes en lavinebipper, en sonde og en skovl – alt sammen så det kan være sammenpakket i en rygsæk, så det er nemt og bekvemt at have sikkerhedsudstyret med på ski. 

Lavinerygsæk fra BCA

Siden starten på BCA har virksomheden præsenteret deres eget oppustelige sikkerhedssystem til rygsække kaldt Float. Det er et airbagsystem som kendt fra andre producenter, hvor man ved en lavine kan puste airbaggen op og flyde ovenpå, hvormed overlevelseschancerne forbedres markant.  

Sikkerhedsudstyret fra BCA er anerkendt verden over, og du kan hos Skisport finde de populære lavinepakker med prisgaranti. 

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.