Holmenkol

Skisport har det bedste udvalg af produkter fra Holmenkol. Her kan du finde Holmenkol skivoks og diverse udstyr til vedligeholdese af ski som eksempelvis kantfile, børster, skiholdere, varmejern, kork, plexiskrabere og meget andet. Vores udvalg er stort, og det samme er vores ekspertviden. Hvis du har brug for hjælp, må du gerne kontakte os, så vi kan hjælpe dig. Holmenkol kan bruges til både voksning, slibning og andet vedligeholdelse af ski.

Holmenkol er verdens ældste producent af skivoks, og hos Skisport er vi rigtig glade for at kunne tilbyde produkter fra det tyske mærke med 103 % prisgaranti og hurtig dag til dag levering.HOLMENKOL - The license to win

Vidste du, at Holmenkol blev stiftet helt tilbage i 1922 og faktisk er verdens ældeste producent af skivoks? Herunder kan du læse meget mere om virksomhedens lange historie, nutidens teknolgier inden for vedligeholdelse af ski samt Holmenkols nuværende produktsortiment, som de forhandler i mere end 1.000 butikker på verdensplan.

Holmenkol - skivoks og tilbehør til vedligeholdelse af ski

Holmenkol er verdens ældste producent af skivoks

Historien om Holmenhol går helt tilbage til 1922, hvor den tyske doctor i kemi, Max Fischer, grundlagde virksomheden "Vereinigte Wachswarenfabrik AG, Hornung u. Dr. Fischer". Max Fischer var på daværende tidspunkt en entusiastisk skihopper, der beskæftigede sig med udvikling af gulvvoks og stearinlys. Han fandt hurtigt ud af, at hans professionelle viden også kunne bruges til hans hobby - og derfor startede han med at mixe paraffiner og andre vokstyper i hans laboratorie, som han derefter brugte på sine ski.

Resultatet var yderst bemærkelsesværdigt. Hans ski, der dengang var lavet af træ, blev ikke længere gennemblødt af vand, deres glideevne var markant forbedret, og Max Fischer var i stand til at få endnu større glæde af sit skihop. Det var et banebrydende gennembrud, og herfra begyndte det at gå stærkt for virksomheden.

Allerede i virksomhedens første år, kom den anden produktgruppe, der blev opkaldt efter Max Fischers foretrukne skihop i Oslo: Holmenkollen. Senere i 1948 blev et nyt vokssystem opfundet på basis af et syntetisk råmateriale, hvor farverne blå, rød og sølv kendetegnede anvendelsesområderne for voksen. Den blå voks blev brugt til kolde temperaturer, den røde til varme temperaturer og den sølv-farvede blev benyttet til ski, hvis det var vådt og sjappet sne. Dette lagde standarden for markedet, og siden da har udviklingen aldrig stået stille. Særligt op gennem 80'erne, 90'erne og 00'erne blev sat tempo på udviklingen af skivoks, og det største gennembrud for Holmenkol kom i 2002, hvor en ny skivoks baseret på nanoteknologi så dagens lys for første gang.

I dag er Holmenkol en af verdens absolut førende virksomheder, når du kommer til udvikling, innovation og produktion af skivoks og tilbehør til vedligeholdelse af ski. 

Billigt Holmenkol skivoks og tilbehør til vedligeholdelse af ski

Holmenkol har et bredt sortiment inden for skivoks og udstyr/værktøj til vedligeholdelse af ski - både til alpinski og langrendsski. Hos Skisport er vi glade for at tilbyde det bedste udvalg af Holmenkol produkter, som du kan få til utrolig gode priser. Her kan du finde billigt Homenkol, da vi har 103 % prisgaranti og tilbyder lynhurtig dag til dag levering. 

Vores udvalg indeholder eksempelvis børster, kantfile, skiholdere, varmejern, voksfjerner, klister samt naturligvis skivoks - både i hård form og som spray. Som du kan se, kan du altså finde alt det Holmenkol udstyr, som du skal bruge til at vedligeholde dine ski. Derudover kan du også kigge i vores kategori med skivoks og vedligeholdelse af ski fra andre mærker. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-15:30 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti