Huer og pandebånd til damer

Det er et must at eje en hue, når man bor i kølige Danmark, hvor man ofte har behov for at få beskyttet hovedet mod kulden. Ligeledes er skihuen uundværlig, hvis man skal på skiferie og ikke vil fryse ørene. Forskning viser, at hele 90% af al kropsvarmen forsvinder ud igennem hovedet, så det er en rigtig god idé at holde hovedet varmt. Det kan eksempelvis også gøres med et pandebånd.

Hos Skisport kan du finde et kæmpe udvalg af hovedbeklædning til damer. I denne kategori kan du finde et stort udvalg af huer og pandebånd til damer, og på vores webshop kan du også finde et stort udvalg af halsedisser og balaclavaer til damer. Vi forhandler en række af markedets bedste mærker som Helly Hansen, Kama og Kilpi, hvior vi tilbyder dag til dag levering og 103 % prisgaranti.

Du finder også huer til børn og huer til mænd i vores sortiment. Skihuer, beanies og vinterhuer til damer

Mange danske kvinder undervurderer tit, hvor vigtig en hue er for at holde varmen. De pakker sig godt ind i deres varme vintertøj med store dameluffer, isolerede støvler og flotte halsterklæder. De glemmer bare, at størstedelen af varmen forsvinder ud i gennem hovedet, hvilket sænker temperaturen i hele kroppen. Det er derfor vigtigt at huske, at hovedet skal holdes varmt i de kolde stunder. Det kan du gøre med en damehue eller et pandebånd, som du finder på denne side.

Selv når det ikke er isende koldt, kan det være en god idé at pakke hovedet godt ind i en damehue eller et pandebånd. Når temperaturen eksempelvis er 10°C udenfor, forsvinder 25% af kroppens varme, der bliver produceret i hviletilstand, ud gennem hovedet. Desuden kan det også være smart at have en hue med, hvis du skal på en løbetur, cykle på arbejde eller bare gå en tur, når solen skinner.

Du skal også huske at have en skihue med på skiferien. Selvom du ofte har en skihjelm på hovedet, der kan holde dig varm, når du står på ski, er der stadig perioder, hvor du befinder dig udenfor og ikke har skihjelm på hovedet. Her kan du med fordel have en skihue eller et pandebånd med i lommen, så du ikke fryser ørene, når du eksempelvis holder en pause på en af pistenes restauranter. 

Tilbud: Billige damehuer og pandebånd til kvinder

Her finder du nemlig et stort udvalg af markedets bedste og varmeste huer og pandebånd til damer. Vi forhandler alle mulige forskellige modeller og varianter, så uanset hvilken type hue eller pandebånd du er på udkig efter, bør du kunne finde den rigtgie model til dig. Du kan eksempelvis finde huer med kvast, der er lavet i akryl eller polyester. Det er også muligt at finde en lækker lille beanie, der er fremstillet i blødt fleece, og hvis du vil have den ultimative hue, kan du købe en windstopper hue med øreklapper, der er fremstillet i varmt merinould. 

Som du kan læse, har vi altså noget for enhver smag. Derudover finder du alverdens forskellige farver og en størrelser til alle hoveder. Så uanset om du skal have en skihue, en beanie eller et pandebånd til damer, har du ingen undskyld for ikke at købe hos Skisport. Vi tilbyder nemlig også hurtig levering og 103 % prisgaranti, så du altid er sikker på at få markedets billigste hue eller pandebånd. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti