Ulvang

Hos Skisport kan du finde et stort udvalg af Ulvang skiundertøj. Her finder du både skiunderbukser og skiundertrøjer i forskellige farver og størrelser til herrer, damer og børn. Ulvang er kendte for at fremstillet behagelig og funktionel beklædning, der egner sig godt til fysisk udfoldelse.

Der bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten hos Ulvang. De anvendte materialer er som regel både Woolmark- og Øko Tex certificeret, så du er sikker på at få et lækkert produkt, der er fremstillet af de bedste materialer. Desuden er "Rav 100%" skiundertøj fra Ulvang blevet kåret som bedst i test af norske TV2.

Du får 103 % prisgaranti og hurtig dag til dag levering, når du køber skiundertøj fra Ulvang hos Skisport. Ulvang skiundertøj

Vegard Ulvang er ophavsmanden bag virksomheden Ulvang, som vi forhandler her på Skisport. Vegard Ulvang en af de mest succesfulde norske langrendsløbere i historien, der blandt andet har vundet tre OL-guld, to OL-sølv, én OL-bronze, to VM-guld samt flere verdenscupsejrer. Han startede med at fremstille uldsokker i 1995, og det er begyndelsen på virksomhedens historie.

Det første år blev der kun fremstillet uldsokker hos Ulvang. Uld var ikke et materiale, som blev benyttet i samme grad, som det gøres i dag. Sportsudøvere benyttede i høj grad kunstfibre eller bomuld, men de fandt hurtigt ud af, at uld faktisk var et bedre materiale, og det gjorde Ulvangs uldsokker vældig populære. Året efter blev produktsortimentet udvidet med skiundertrøjer og i et jævnt tempo, har virksomheden udviklet sig lige siden.

Ulvang har i øvrigt samme ejer som Swix, der er et andet populært brand, som vi forhandler her på Skisport.

Mange fordele ved uld

Der findes rigtig mange fordele og gode egenskaber i uld. Det er ikke for sjov, at dette materiale er blevet brugt gennem generationer og fortsat i dag er det foretrukne materialevalg, når der skal fremstilles skiundertøj og lignende. Her kan du se noget af det, som uld er særlig god til:

- God til at transportere fugt
- Eliminerer lugten af sved
- Isolerer mod kulde (De krøllede fibre indeholder meget luft)
- Uld er miljøvenlig
- Uld er brandsikkert (Uld er den mindst bandbare af alle naturens fibre)

Skiundertøj af uld i højeste kvalitet

Hos Ulvang er de ikke blot optagede af at fremstille varmt, komfortabelt og funktionelt skiundertøj. De er også meget opmærksomme på deres samfundsansvar og stiller høje krav til dem selv og virksomhedens leverandører for at sikre, at kun de bedste materialer bliver anvendt i virksomhedens produktion. Ulvang har nogle etiske retningslinjer, der er med til at sikre, at der bliver taget hensyn til dyrevelfærd, menneskerettigheder og bæredygtigt miljø. 

Woolmark & Øko Tex

Ulvang arbejder med flere certificeringer for at sikre, at de anvendte materialer i virksomhedens produktion, overholder deres krav om god kvalitet. Her er der blandt andet tale om Woolmark-certificering og Øko Tex-certificering. 

Woolmark er en certificering, der fungerer som garanti for indholdet af uld i produktet. Denne certificering er en af verdens mest kendte inden for kvalitetsuld og varetages i dag af Australian Wool Innovation. Her arbejdes og forskes på højtryk for at tage vare på jordens ressourcer og sikre en bæredygtig udvikling af uldproduktion for fremtidige generationer. 

Som forbruger skal man kunne vide, om ens tekstiler indeholder kemikalier, der kan være farlige for helbredet. Derfor findes Øko Tex-certificeringen, der organiseres af en østrigsk non-profit organisation. Her bliver der stillet krav om, tekstiler ikke skal indeholde farlige kemikalier, allergifremkaldende farvestoffer og lignende, der kan være til skade for forbrugernes sundhed. 

Køb Ulvang hos Skisport

Hvis du overvejer at købe Ulvang, er du kommet til det helt rigtige sted. Du får nemlig de mest optimale fordele, hvis du køber igennem Skisport. Vi har et stort udvalg af Ulvang, hvor det er muligt at finde noget for enhver smag. Vi har en masse forskellige modeller, størrelser og farver, som vi sælger til markedets bedste priser. Vi har nemlig 103 % prisgaranti, så du altid kan være sikker på, at vi matcher konkurrenternes priser. Derudover får du hurtig dag til dag levering, og hvis du har brug for hjælp, er du meget velkiommen til at tage kontakt til vores prisvindende kundeservice.

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti