Regntøj til børn

Hos Skisport finder du et stort udvalg af billigt og funktionelt regntøj til børn, der kan holde både de helt små og større børn tørre i det våde danske regnvejr. Dine børn er ofte udenfor i børnehaven for at lege, og her er det nødvendigt at have et godt regnsæt med højt vandsøjletryk, der kan klare en ordentlig regnbyge. Derudover er det vigtigt, at børnenes regntøj har en god slidstyrke og har en stor bevægelsesfrihed, der giver plads til fysiske aktiviteter og leg. 

Vi tilbyder både regnjakker, regnbukser og kombinerede regnsæt i mange forskellige størrelser, varianter og designs. Vores sortiment kan købes til særdeles attraktive priser, og vi tilbyder 103 % prisgaranti på alle varer. På den måde er du sikret den bedste pris, og samtidig får du hurtig dag til dag levering. Vi forhandler populære børnemærker som Didriksons, Typhoon og Helly Hansen.

I vores sortiment finder du også regntøj til herrerregntøj til damer og gummistøvlerKøb regntøj til drenge og piger

Som forældre er du nødt til at investere i noget godt regntøj til dit barn. Børn i alle aldre har behov for et solidt regnsæt, der kan holde dem tørre, når de befinder sig udendørs i renvejret. I modsætning til voksne er børn ikke bange for at bevæge sig udenfor i de våde elementer - faktisk er der mange der endda synes det er ekstra sjovt at lege udenfor, når de kan hoppe rundt i vandputter og kaste med mudder. 

Regntøj til børn kommer i mange forskellige varianter og typer, hvor noget regntøj udelukkende er beregnet til at holde vand ude, mens andet regntøj også har andre funktioner, der kan være behagelige i hverdagen. For drenge og pigers vedkommende er det ofte vigtigt, at et regnsæt kan mere end bare holde regn ude. Børn i de fleste aldre er fysisk aktive og leger udendørs. Derfor har de behov for regntøj, der også er åndbart og har en stor fleksibilitet, så de ikke bliver begrænset i deres bevægelser.

Noget regntøj kommer også med indvendigt for, der kan hjælpe på at holde børnene varme. Dette er særligt godt i de kolde måneder, hvor temperaturen ikke altid er så høj. Med almindeligt regntøj kan man nemt komme til at fryse, hvis man ikke har et solidt og varm mellemlag på indenunder. Derfor er et foret regnsæt til drenge og piger en god løsning, hvis man vil være sikker på, at ens barn ikke kommer hjem med en slem forkølelse. Andre gode egenskaber kan eksempelvis være synlige reflekser, brugbare lommer og seler i regnbukserne, så de ikke falder ned om knæene på børnene. 

Regnjakker og regnbukser til børn

Uanset hvilken type regntøj du er på udkig efter til dit barn, har vi det rigtige regntøj til dit barn. Vores sortiment består både af regnbukser og regnjakker, der kan købes enkeltvis samt regnsæt. Det regner mere end 179 dage om året i Danmark, og særligt vores børn bliver udsat for de våde og kolde vejr, når de render rundt i børnehaven, skolen eller SFO'en. Så det er en rigtig god idé at investere i et solid regnsæt, som dit barn er veltilpas i.

Faktisk blev der i 2019 slået en ny nedbørsrekord i Danmark. Der faldt mere end 905 millimeter regn i landsgennemsnit. Så er det er i den grad værd at investere i noget godt regntøj, som dine børn kan få gavn af, når det står ned i stænger i børnehaven, skolen eller andre steder, hvor de færdes udenfor.

I vores sortiment af regntøj til børn finder du alle rigtige størrelser til børn. Eksempelvis str. 80, 90, 100, 104, 110, 116, 120, 122, 128, 130, 134, 140, 152, 164 og 176. Derudover finder du en bred vifte af fede designs og features, som børnene vil elske. Vores regnjakker og regnbukser kan købes i den klassiske farve sort men fås også i gul, grøn, blå, rød, pink og forskellige andre sammensætninger. 

Billigt regntøj til børn på tilbud

Når du skal ud og købe regntøj til dit barn, vil du sikkert gerne finde et regnsæt, der ikke koster en bondegård. Du betaler i forvejen en masse penge for alverdens andre ting, og der er stor chance for, at dit barn hurtigt vokser ud af det nye regntøj. Det kan derfor anbefales, at du køber en lidt stor størrelse, der giver dit barn mulighed for at vokse i regntøjet. Du skal dog være opmærksom på, at regnjakker og regnbukserne bestemt heller ikke må blive for store, da det hæmmer dit barns komfort, bevægelighed og generelle oplevelse med tøjet. 

Der findes en god måde at spare penge ved køb af regntøj, og det er et ganske simpelt tip. Du skal nemlig bare købe dit børneregntøj hos Skisport. Vi har nemlig knivskarpe priser, hvor vi tilbyder 103 % prisgaranti på alle vores produkter. Dette gælder selvfølgelig også vores regnjakker, regnbukser og regnsæt til børn, så når du skal ud og købe noget regntøj til din pige eller dreng, bliver du tilbudt de bedste priser på markedet, når du handler hos Skisport.

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti