⚡ BLACK WEEK - ALT er nedsat - Over 150.000 nedsatte varer ⚡

Nikwax

Vi tilbyder et bredt udvalg af Nikwax produkter med prisgaranti til imprægnering tøj. Derudover vaskemiddel der ikke ødelægger de membraner der sidder i skitøjet. Så skal jakken være vind og vandtæt efter vask, så brug et vaskemiddel lavet til en teknisk jakke, det kan eksempelvis være Nikwax Tech Wash. Er imprægneringen/vandtætheden blevet dårlig med tiden findes der også midler til genimprægnering af tøj med membraner.

Grønne = Til rengøring og vask

Uanset om det er en en dunjakke, uld eller en jakke med eksempelvis GoreTex membran du skal vaske kan du finde et vaskemiddel særligt egnet til det. Produkterne til vask/rengøring kan du grundlæggende kende på at de er i grønne flasker (etiket/låg).

Lilla = Til imprægnering

De lilla produkter som eksempelvis Nikwax Softshell Proof, er til genimprægnering af tøjet. Der findes varianter til alt lige fra fleece til softshells og beklædning med membraner - eksempelvis skitøj og regntøj, hvortil der bruges Nikwax TX-Direct wash-in.

Læderfedt til handsker

Trænger skihandskerne til en gang læderfedt efter flere års slid, eller til at blive gjort mere smidige, så er læderfedt og conditioner også i sortimentet fra Nikwax.

Gratis gave - Der følger en gratis halsedisse med til alle ordrer under udsalgetBrug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti
  • Julegaver byttes til 5/1