Montane

Montane

Montane Featherlite Down Micro Jacket, dame, saskatoon berrySidste på lager

Montane Featherlite Down Micro Jacket, dame, saskatoon berry

Extrem let og ultra kompimerbar micro-kanal top dunjakke
899 DKK

Montane - Britisk mærke der er kendt for god kvalitet 

Hos Skisport er vi glade for at forhandle det anerkendte britiske tøjmærke Montane, der er kendt for at fremstille tøj i den ypperste kvalitet. I mere end 21 år har Montane arbejdet tæt sammen med en række bjergbestigere for at sikre, at virksomhedens tøj kan klare de hårde krav, som naturen byder på. Det har gjort, at Montane i dag er et internationalt anerkendt brand, der er oplagt at købe, hvis man er på udkig efter smart og slidstærkt tøj.
 
Montane er næsten blevet et synonym med tøj, der er let og åndbart. Mærket var det første der pressede grænsen for 1-lags bjergbestigningstøj med Extreme Smock, hvor den sande værdi af vindtæt beklædning blev realiseret. Det har blandt andet medført, at Montane producerede den første komprimerbare, åndbare og vindtætte vindtrøje: The Featherlite Smock. Dette var måske den mest funktionelle og innovative beklædningsgenstand siden Fridtjog Nansen indså vigtigheden af vindtæt tøj, da han som den første krydsede Grønland for over 100 år siden.
 
Montanes sortiment testes under de hårdeste og mest barske vejrforhold, hvor det blandt andet fligtigt bliver brugt af British Antarctic Survey og British Mountain Rescue Teams. Hvis du vælger at købe Montane, kan du derfor være sikker på, at tøjet er super slidstærkt og har en høj kvalitet.

Skisport har stort udvalg af dunjakker, skaljakker, skiundertøj m.m.

Vi forhandler en bred palette af produkter fra Montane. Vores soritment består i stort omfang af dunjakker og skaljakker, der har en stor vindtæthed og kommer i et lækkert og elegant design. Derudover består sortimentet også af fleecetrøjer, skiundertøj, handsker og andet, der kan give dig varmen, hvis du skal ud i kulden.

Designet er vigtigt for Montane

Hos Montane lægger de stort vægt på udviklingen og designet af deres produkter. Det er vigtigt, at tøjet giver de bedste forudsætninger for kunderne, når de skal begive sig ud i det barske vejr. Virksomheden har derfor nogle principper, som kendetegner deres produktdesign. Disse er blandt andet:

- Tøjet skal være letvægt uden at gå på kompromis med funktionaliterten - derfor benytter Montane markedets letteste materialer.
- Der designes med åndbare stofmaterialer, der kan regulere temperaturen, kontrollerer fugtigheden og optimerer komforten
- Der skal udvikles passende beskyttelse mod vejret, uanset om det er regn, sne, slud, vind, sol, kulde osv.
- Høj kvalitet og stor holdbarhed skal hele tiden være i hovedfokus
- Designet skal være progressivt, attraktitvt, æstetisk rent og stå tidens test

 

Køb billigt Montane hos Skisport

Hvis du er på udkig efter at købe tøj fra mærket Montane, er du kommet til den helt rigtige side. Hos Skisport kan vi nemlig tilbyde et stort og bredt udvalg af de bedste produkter fra det engelske mærke Montane. Derudover kan vi tilbyde et hav af gode vilkår, der sikrer, at du får den bedste købsoplevelse. Du kan blandt andet tilbyde 103% prisgaranti på alle vores produkter. Det er din sikkerhed for, at du køber tøj fra Montane til den skarpeste pris. Finder du en varer billigere et andet sted, matcher vi prisen og giver et godt tilbud.

Udover den gode pris er det også vigtigt for os, at du får dine varer hurtigt og nemt. Således tilbyder vi dig dag til dag levering, så du ikke kan vente i flere døgn på at modtage din ordre. Vi kan desuden tilbyde dig gratis fragt på en stor del af produkterne fra Montane og gode muligheder for returnering, hvis det mod forventning skulle blive aktuelt.

Sidst men ikke mindst sidder vores fantastiske team i kundeservice klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om Montane. For eksempel hvis du er i tvivl om den rigtige størrelse, eller har brug for at vide mere om, hvilke forhold de forskellige beklædingsgenstande kan benyttes under. Tag endelig kontakt til dem på mail eller telefon, hvis du har behov for hjælp.

 

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.