Overgangsjakker, forårsjakker og efterårsjakker til herrer

Mangler du en overgangsjakke, som du kan bruge i perioderne mellem sommer og vinter? Så er du kommet til det helt rigtige sted, da Skisport forhandler et stort udvalg af forårsjakker og efterårsjakker til herrer. Her finder du et bredt udvalg af forskellige jakker, der fungerer perfekt i overgangen mellem de forskellige årstider.

Vores udvalg består blandt andet af traditionelle dunjakker, fleecejakker og softshell jakker i mange forskellige varianter, farver og størrelser. Du kan købe den perfekte overgangsjakke med 103 % prisgaranti hos Skisport, og derudover tilbyder vi fuld returret og hurtig dag til dag levering. Du finder også overgangsjakker til damer i vores sortiment. Overgangsjakker til herrer

Hvad er en overgangsjakke egentlig? En overgangsjakke er en lidt tykkere jakke, der kan benyttes i perioderne, hvor det er for varmt til en vinterjakke og for koldt til at gå uden jakke eller bære en tynd sommerjakke. En overgangsjakke har som regel et tyndt lag isolering, og da den ikke fylder så meget, er den ofte nem at have med sig.

Der findes flere forskellige typer overgangsjakker, og det er forskelligt fra person til person, hvilken type der bedst dækker ens behov. Nogle foretrækker en dunjakke, der har et godt isolerende lag, der er god til at holde varmen. Andre foretrækker enten en softshell jakke eller en fleecetrøje i blødt materiale, der er lidt tyndere og giver en god beskyttelse mod den værste k

Hvilken type overgangsjakke eller fritidsjakke du skal bruge, ved du bedst selv. Overvej hvilke situaioner og forhold din jakke skal benyttes under. Hvis det er til fysiske udendørsaktiviteter kan det være klogt at vælge en tynd fleecejakke med god åndbarhed, hvorimod en dunjakke kan være at foretrække, hvis overgangsjakken hovedsagligt til bruges under transport til og fra arbejde. 

Efterårsjakker og forårsjakker til mænd

Danmark er desværre ikke kendt for at have en lang sommer, så det kan hurtigt blive nødvendigt at finde en god efterårsjakke eller forårsjakke frem, der kan beskytte mod det omskiftelige danske vejr. Her er der mange typer jakker, som kan anvendes, og du er nødt til at tænke over de nødvendige egenskaber, som jakken skal have. Er det for eksempel vigtigt for dig, at din jakke har en god åndbarhed, eller er du mere interesseret i et tykt lag isolering, så du ikke kommer til at fryse? 

Som alternativ til en efterårsjakke og en forårsjakke kan det også overvejes, om du i stedet burde investere i noget regntøj. Statistikken fortæller, at det i gennemsnit regner hver anden dag i Danmark. Det svarer til cirka 180 dage om året, hvor der falder mere end 1 mm regn. Der er derfor et stort behov for at kunne beskytte sig selv mod de våde elementer, og her kan regntøjet nogle gange være bedre end en efterårsjakke eller overgangsjakke. 

Vi bliver nogle gange spurgt, hvad forskellen er mellem en efterårsjakke og en forårsjakke. Svaret er, at der ikke er nogen egentlig forskel. En efterårsjakke og forårsjakke er som sådan den samme, og det gælder også for overgangsjakker. Jakkerne er ens, og ordene bruges blot til at fortælle, at jakken kan bruges i den igangsværende eller kommende årstid. Begge jakker fungerer som overgangsjakke, og man kan derfor uden problemer bruge en forårsjakke, selvom det er efterår - og omvendt selvfølgelig.

Få et godt tilbud - Køb din herre jakke på udsalg

Hvis du leder efter en overgangsjakke, forårsjakke eller efterårsjakke er Skisport.dk det oplagte sted at handle. Her finder du nemlig et rigtig stort udvalg af alle typer jakker, der kan bruges det meste af året - både i foråret, efteråret og kolde sommeraftener. Udvalget finder du i mange forskellige designs, farver og størrelser, der opfylder de krav, som det danske vejr stiller. Disse jakker kaldes også ind i mellem for fritidsjakker.

Hos Skisport får du en knivskarp pris, når du køber en overgangsjakke. Vi tilbyder 103 % prisgaranti, fuld returret og dag til dag levering på din ordre. Der er derfor ingen undskyld for ikke at købe din forårsjakke eller efterårsjakke her. I øvrigt er du mere end velkommen til at kontakte vores prisvindende kundeservice, hvis du har spørgsmål omkring størrelser på din overgangsjakke eller lignende. De hjælper dig meget gerne. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti