2117 of Sweden

Her kan du købe skitøj og regntøj fra det svenske mærker 2117 of Sweden. Hos Skisport har vi et stort udvalg af mærkets bedste produkter, der er designet i et simpelt skandinavisk design og gode materialer. Her finder du både regnbukser og regnjakker til dit regnsæt samt skibukser og skijakker til dit skisæt. Du kan derudover finde rygsække, dunjakker og fleecetrøjer fra 2117 of Sweden. 

Hos Skisport forhandler vi den populære ECO-kollektion, der er miljøvenlige serie, hvor produkterne fremstilles af genbrugsmaterialer. Virksomheden har et formål om at skavbe funktionelt og smart tøj, der er billigt og ikke belaster miljøet.

Når du køber 2117 of Sweden hos Skisport, får du 103% prisgaranti og dag til dag levering på din ordre.Skitøj og regntøj fra 2117 of Sweden

Hos Skisport er vi glade for at forhandle 2117 of Sweden, der er et svensk tøjmærke, der blev stiftet i 2003. Mærket er hurtigt blevet populært og anerkendt, fordi de fremstiller tøj af høj kvalitet til forholdsvis lave priser. Sortimentet hos Skisport består hovedsagligt af skitøj og regntøj fra 2117 of Sweden, men der gemmer sig også andre produkter som rygsække, dunjakker og fleecetrøjer i sortimentet. 

Miljøvenligt skitøj med serien ECO

Siden 2012 har 2117 of Sweden udviklet og produceret en ny miljøvenlig serie, der er en del af mærkets ordinære kollektion. Her bliver der sat fokus på bæredygtighed med det formål at reducere menneskets miljøbelastning på jordkloden. Naturen er et vigtigt element for 2117 of Sweden, og derfor tager virksomheden aktivt del i bekæmpelsen af miljøforureningen. 

Den miljøvenlige serie går under navnet ECO og i udarbejdelsen af produkterne fra denne serie, bliver der kun anvendt genbrugsmaterialer. Du kan finde mange af disse miljøvenlige produkter fra ECO-serien på Skisport.

Historien bag 2117 of Sweden

Mærket 2117 of Sweden blev grundlagt i 2003 af nogle svenske mænd, der ikke kunne finde det, som de ledte efter i de svenske sportsbutikker. De ledte efter noget fedt skitøj med stor funktionalitet, der henvendte sig til den almene befolkning. Da de ikke kunne finde dette, slog de deres mere end 30 års fælles erfaring inden for sportstøj- og skiindustrien sammen og dannede mærket 2117 of Sweden. Det blev hurtigt en succes og i dag forhandles mærket i mere end 18 lande og på fire kontinenter.

2117 of Sweden bliver hovedsagligt accocieret med skitøj, men de fremstiller også mindre kollektioner inden for golf, løb og fritidstøj. Deres kollektioner fremstilles oftest i simpelt scandinavisk design, lyse farver og materialer af høj kvalitet. Virksomhedens designere arbejde tæt med en række skiløbere og brandambassadører for at få inputs til optimering og forbedringer af produkterne.

Bag navnet "2117 of Sweden" gemmer der sig en lille historie. Virksomheden er nemlig opkaldt efter det svenske bjerg 'Kebnekaise', der er præcis 2.117 meter højt. Mærket er designet til friluftsliv i mange vejrtyper, og derfor er det oplagt at navngive virksomheden efter Sveriges højeste bjerg, hvor der som regel er hårde vejrforhold.

Køb 2117 of Sweden billigt hos Skisport

Du kan med fordel købe produkter fra 2117 of Sweden hos Skisport. Vi har et stort og bredt sortiment, der består af mærkets bedste produkter, som vi kan tilbyde til rigtig gode og billige priser. Vi har 103% prisgaranti på alle vores varer, og det gælder selvfølgelig også produkterne fra 2117 of Sweden. Du får desuden hurtig dag til dag levering og er meget velkommen til at kontakte vores prisvindende kundeservice, hvis du ønsker hjælp eller skal have besvaret nogle spørgsmål om skitøj eller regntøj fra 2116 of Sweden.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti