Dunjakker til damer

Her kan du finde et bredt udvalg af dunjakker og veste til damer. Vi forhandler mange af de bedste mærker på markedet som eksempelvis Helly Hansen, Kilpi, 2117 of Sweden og Didriksons, der produceres i høj kvalitet og i mange prisklasser.

Dunjakker er yderst praktiske og kan anvendes til både skituren, udelivet og i hverdagen. De ofte typisk i et elegant design, der passer til mange forskellige henseender. De fleste dunjakker kan klare lidt nedbør, og mange af vores modeller er både vind- og vandtætte. Det er også muligt at finde dunjakker til mænd

Læg mærke til at vi tilbyder dag til dag levering på dunjakker, og der er 103% prisgaranti på vores produkter, så du er sikret den bedste pris.Elegante dunjakker til damer 

Dunjakker er exceptionelle til at holde dig varm på en kold dag, og samtidig vejer jakken næsten ikke noget og kan komprimeres. Dette er en af grundene til, at dunjakker bliver mere og mere populære for hvert år. En anden grund til jakkens popularitet er de flotte og elegante designs, der bliver produceret af dunjakker. En dunjakke passer til det meste andet tøj, og er derfor nem at benytte i forskellige sammenhænge.

Når man bruger en dunjakke, skal man dog være opmærksom på, hvad tøj man ellers har på, og hvilke aktiviteter man skal lave. Dunjakker kan have det svært med at aflede fugt, så det kan være en god idé med en fleecetrøje under jakken, hvis man skal være meget aktiv. 

Dunjakkers polstring indeholder en blanding af dun og fjer, hvor fordelingen typisk ligger mellem 80-90% dun, mens den resterende lille del er fjer. Dunjakken bliver generelt set varmere, jo flere dyn der er i dunjakkens polstring. Man kan dog ikke kassere fjerene, da de har en vigtig funktion. Der skal være en vis procentdel af dunjakkens polstring, der skal være af fjer, da de hjælper på at holde dunene samlet i jakken, mens de samtidig hjælper på afledningen af fugt.

Dun isolerer omkring 4 gange mere effektivt end jakker, der er produceret i syntetiske fibre, og derudover er holdbarheden generelt større.

Jakke til skiferien

Kan man tage en dunjakke med på skiferie? Svaret er ja, men der er nogle ting, som du skal være opmærksom på. En dunjakke har nemlig en relativ dårlig åndbarhed og afleder ikke fugten så godt. Derfor bør du eksempelvis have en fleecetrøje på indenunder, når du står på ski. Det er også en god idé at holde nogle pauser undervejs, hvor man hurtigt kan åbne op for jakken og ånde ud.

Det mest optimale til skiferien er dog, at du dropper dunjakken og lader den blive derhjemme til brug i hverdagene. I stedet bør du investere i en rigtig skijakke til damer, der har alle de funktioner og egenskaber, der er nødvendige for et godt skiløb, hvor du hverken bliver våd eller kold. En skijakke til kvinder kan du naturligvis finde i vores sortiment, hvor vi har et stort og fyldestgørende udvalg. 

Veste til kvinder

Udover dunjakker er der også mulighed for at finde dunveste i vores sortiment, der kan bruges til alle årstiderne med undtagelse af sommeren - medmindre den er kold, våd og trist. Det ærmeløse design giver stor bevægelsesfrihed, så man kan bruge dunvesten til mange forskellige aktiviteter.

Der bliver tit nævnt udtrykket "Fill power", når man snakker om dunjakker og dunveste. Dette er et mål, der udtrykker, hvor let og luftig jakken er - altså dens luftighed. En høj fill power betyder, at jakken har gode evner til at modstå blæst og kulde. Derudover fortæller målet, om hvor nemt eller svært det er, at presse en dunjakke eller dunvest sammen. Dette kan have en stor betydning, når du skal pakke din rejsetaske til din kommende ferie. Det er trods alt de færreste, der har ubegrænset opbevaringsplads, så det kan være en fordel at gå efter en jakke, der let kan komprimeres, så den ikke fylder så meget.

Udsalg og lækre tilbud på dunjakker

Du har altid mulighed for at finde nogle knivskarpe priser på Skisport, og det er selvfølgelig ikke en undtagelse på vores dunjakker og dunveste. Vi har altid et par gode tilbud til dig, der er ude og kigge efter en billig dunjakke. Hvad enten du leder efter en sort, blå eller rød jakke, så har vi en, som vil klæde dig.

Vores prisgaranti dækker alle vores produkter, så du kan ikke finde et produkt hos en konkurrent, der er bedre. Hvis du finder en billigere dunjakke et sted, kan du kontakte vores kundeservice og få den tilsvarende pris af os. På den måde kan vi sikre de bedste priser til vores kunder, og derudover tilbyder vi også hurtig levering.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti