Rejserygsække til vandring, trekking og backpacking

Her finder du vores store og brede udvalg af rejserygsække i mange forskellige størrelser og typer. I vores sortiment finder du store rygsække til alle behov - uanset om du skal bruge en backpack til en rejse til Asien eller du skal bruge en vandrerygsæk til en kort vandretur. Modellerne findes i størrelser fra 35 liter og op til 90 liter og har forskellig opbygning og indretning. Nogle passer bedst som trekkingrygsække, mens andre passer bedre som rejserygsække til en spejdertur eller skitur. 

Det vigtigste ved vores store rejserygsække er, at de sidder godt og har gode bæreegenskaber, så den ikke bliver en belastning for din ryg. Her skal du blandt andet kigge efter polstrede seler, et kraftigt hoftebælte, gode sidelommer samt stropper og løkker til forskelligt udstyr. 

Hos Skisport har vi 103% prisgaranti på vores rejserygsække, vandrerygsække, backpacks og trekkingrygsække.

Vi forhandler også mindre rygsække, der kan bruges i hverdagen og på rejser.Køb store rejserygsække til damer og herrer

Du bør anskaffe dig en god rygsæk, hvis du skal ud på en vandretur, trekkingtur, lang jordomrejse eller lignende. Det er rigtig vigtigt, at du finder en rejserygsæk, der både er funktionel og sidder godt på kroppen. Hvis rygsækken ikke sidder præcis som den skal, kan den hurtig gå hen og blive en belastning at have med. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på ting som pasform, bæreevne i hoftebæltet, ryglægnde, lommer, åbninger, diverse strops og mange andre ting.

Hvis du ikke er erkspert og tidligere har haft en lignende backpack, kan det være svært at vide præcis, hvilke funktioner og features rygsækken skal have. I dette tilfælde eller hvis du blot er det mindste i tvivl, er du selvfølgelig meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, der sidder klar til at tage en samtale med dig. De har stor viden på området og kan stensikkert hjælpe dig med at finde den helt rigtige rejserygsæk - uanset om det er en rejserygsæk til en dame eller mand.

Hos Skisport forhandler vi også rejsetasker, der kan bruges til forskellige former for turer og rejser. Bemærk iøvrigt at alle vores rejsesække har solide bæresystemer, der er velegnede til rejse med fly, tog og bus.

Hvad er forskellen mellem en vandrerygsæk, trekkingrygsæk og backpack?

Dette er et glimrende spørgsmål, som vi ofte bliver spurgt om. Umiddelbart er der ikke den store forskel på de forskellige typer af rygsække. Typisk virker rygsækkene i denne kategori til alle former for rejser, trekking, vandring, camping med videre. Rygsækkene er designet med henblik på, at de skal kunne klare lidt af hvert, og de er fremstillet af slidstærke materialer.

Selvom de fleste rygsække passer godt til alle former for aktiviteter, er der selvfølgelig nogle, der er mere optimale til noget end andre. Hvis du for eksempel skal backpacke i Asien eller Australien, vil det være end god idé med en af de større rejserygsække med plads til over 70 liter, så du er sikker på at have plads til alt dit tøj og udstyr til den lange rejse. Derudover vil det også være godt, hvis rygsækken indeholder en masse mindre rum, som kan bruges til opbevaring af diverse genstande. 

Hvis man ikke skal på en 3 måneders lang tur til udlandet, men i stedet skal bruge en vandrerygsæk til en enkelt dag eller to, er en kæmpe rygsæk ikke nødvendig. Her kan man nøjes med en størrelse på 40 liter, der ikke er nær så tung og bøvlet at have på ryggen. 

Populære brands som Helly Hansen og True North

Uanset om du kalder det en rejserygsæk, vandrerygsæk eller trekkingrygsæk, kan du finde et produkt i denne kategori, der er fremstillet af kendte og populære mærker. Vi forhandler eksempelvis Helly Hansen og True North samt mange andre. De er kendte for at producere rygsække af høj kvalitet, og derfor er vi naturligvis stolte over at have dem i vores sortiment. 

Du skal iøvrigt ikke være trist over det, hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal kalde denne type taske. Hos Skisport er vi selv lidt i tvivl om navnet og det samme er producenterne. De navngiver dem både som vandrerygsække, backpacks, campingrygsække og rejserygsække. 

Billige rejserygsække og trekkingrygsække

Når du skal købe en rejserygsæk eller trekkingrygsæk er der nogle gode råd, som er værd at følge, hvis du skal være helt sikker på, at du finder det rigtige produkt til dig. Hvis du køber rygsækken hos Skisport, vil det være en stor fordel, hvis du samtidig køber en returlabel, så du nemt kan returnere varen, hvis den ikke passer dig optimalt - du kan også købe flere forskellige rygsække og blot beholde den, som du foretrækker. Vi tilbyder gode muligheder for returnering af varer, så dette kan varmt anbefales.

Hvis du køber en af de helt store rejserygsække, vil det være smart, hvis der er en hulning til nakken, så du ikke banker baghovedet ind i rygsækken hver gang du kigger opad. Det kan hurtigt blive irriterende. Derudover vil det være smart, hvis der er en frontåbning, så du nemmere kan få adgang til dine genstande. Dette er særligt praktisk, hvis du skal have fat i nogle ting, der ligger længere nede i rygsækken og ikke umiddelbart er tilgængelig fra topåbningen.

En god backpackrygsæk ligeledes et hoftebælte, der er en af de allervigtigste elementer, som du ikke skal gå på kompromis med. Dette gør nemlig, at du skåner ryggen og i stedet lader hoften bære størstedelen af rygsækkens vægt. Det er også meget praktisk med en backpack, der kan komprimeres, således at rumfanget i rygsækken minimeres, hvis den ikke er fyldt helt ud. Dette gør også, at tingene nede i tasken ligger tætpakket og ikke bevæger sig.

Regnslag til rygsæk

Hvis du anskaffer dig en stor rejserygsæk, kan det være klogt at investere i et regnslag til rygsækken også. 

Det skal dog nævnes, at nogle af trekkingrygsækkene kommer med indbygget regnslag, mens andre af vores vandrerygsække er tæt på vandtætte. Hvis du har købt sådan en type rygsæk, er der selvfølgelig ingen grund til at investere i et regnslag. Så husk lige at tjekke dette inden.

Duffelbags

På denne side kan du også finde et stort udvalg af duffelbags, der ofte skal transporteres i hånden eller ved hjælp af en skulderrem. De klassiske duffelbags kommer i mange forskellige farver og designs, der har forskellige funktionaliteter. Fælles for dem alle er, at de har et rigtig stort rum med god plads til opbevaring. Derudover er en duffel bag som regel meget slidstærk og fungerer rigtig godt, hvis man skal væk hjemmefra i kortere perioder, hvor man ikke hele tiden skal flytte sig.

Hvis man skal gå med sin taske eller rygsæk hele dagen lang, er en duffelbag ikke det optimale valg. Du kan relativt hurtig få ondt i armen/skulderen eller få en skæv holdning i ryggen, hvis du skal gå med denne i længere tid. I stedet bør du kigge på en backpackerrygsæk med et hoftebælte, hvor du kan hvile ryggen og lade hofterne bære en stor del af vægten.

Tilbud på backpacks til jordomrejse, ski og vandring

Hos Skisport kan vi tilbyde dig nogle gode tilbud og lave priser på rejserygsække og backpacks. Uanset hvilken form for aktivitet, tur eller rejse du skal ud på, har vi en rygsæk, der er optimal for dig. Vi har et stort og bredt udvalg med mange forskellige typer og størrelser. Samtidig kan vi garantere den laveste pris på markedet, da vi har 103% prisgaranti. På den måde kan vi altid sikre dig en billig rejserygsæk, hvor du ikke behøver at tænke over, om du bliver snydt på pengepungen.

Udover den gode pris tilbyder vi samtidig dag til dag levering på alle rygsække samt gratis fragt på nogle udvalgte produkter. Alle forudsætningerne for en god handel ligger der, så du har ingen undskyldning for ikke at købe en rejserygsæk gennem os.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti