Hestra

Her finder du vores sortiment af Hestra skihandsker og luffer til mænd, damer og børn. Mange danskere tænker helt naturligt på Hestra, når der skal købes nye skihandsker, og det er der en god grund til. Hestra er et rigtig populært mærke, der producerer nogle af markedets bedste skihandsker og luffer. Kvaliteten er helt i top, og virksomheden udvælger selv de forskellige materialer omhyggeligt.

Hestra udvikler og designer deres produkter i en lille svensk by ved navn Hestra. Det var i denne lille by, at virksomheden startede i 1936, og her ligger virksomhedens hovedkontor stadig i dag. Hestra samarbejder desuden med nogle af verdens bedste skiløbere som Jon Olsson og Henrik Windstedt for at sikre, at deres skihandsker og luffer er optimeret bedst muligt til moderne skiløb.

Hos Skisport har vi en Hestra skihandske til ethvert behov. Vi forhandler alle varer fra Hestra med 103% prisgaranti og dag til dag levering.Køb Hestra skihandsker online

Hos Skisport kan du naturligvis købe de populære skihandsker og luffer fra det svenske mærke Hestra. Hestra er en af markedets førende producenter inden for handsker og luffer til skiferien, friluftslivet og diverse aktiviteter udendørs. 

Hestra blev grundlagt tilbage i 1936 af svenskeren Martin Magnusson og drives i dag af trejde generation af Magnusson-familien. Oprindeligt blev der udviklet handsker til skovhuggere, men da der blev bygget en lokal skibakke på et tidspunkt, fandt Hestra pludselig en helt ny målgruppe, som de kunne sælge handsker til. Det var her udviklingen af skihandsker startede for Hestra, og i dag er skihandsker og andre produkter til skiløbere blandt det vigtigste i virksomhedens udvalg.

Virksomheden designet og udvikler alle sine produkter i en lille by ved navn Hestra, der også ligger til grund for virksomhedsnavnet. Det er også i byen Hestra, at virksomhedens hovedkontor kan findes, hvor der kan findes mere end 50 ansatte. Hestra samarbejde med mange af verdens bedste skiløbere, når de skal udvikle deres produktsortiment. Det involverer eksempelvis skiløbere som Jon Olsson, Henrik Windstedt, Seth Morrison og Daniel Tynell. 

Alle handsker og luffer bliver produceret i virksomhedens egne fabrikker, og Hestra står selv for indkøb af alle materialer; herunder læder, uld og diverse stof-materialer. Dette giver Hestra muligheden for selv at have kontrol over hele produktionen, så de kan være sikre på, at kvaliteten er i top. Hestra producerer over 2 millioner skihandsker om året og har aktiviteter i mere end 30 lande, hvor de destribuerer og forhandler skihansker og luffer. 

Størrelser

Du skal være opmærksom på at finde den rigtige størrelse, når du køber skihandsker. Det gælder uanset, om du køber en handske fra Hestra eller en af vores mange andre mærker på Skisport. Det er bedre, at din handske er for stor end for lille. Hvis handsken er for lille, mister du hurtigt varmen i handsken.

For at finde den rette størrelse, skal du gemme din tommeltot inde i din hånd, hvorefter du måler bredden på oversiden af hånden på det breddeste sted. Det antal centimeter, du får, er den størrelse skihandske, du skal købe.

Hvis du er i tvivl om den rette størrelse, må du meget gerne kontakte vores kundeservice, der med sikkerhed kan hjælpe med at finde den helt rigtige størrelse til dig. Den rigtige størrelse kan også afhænge af, om du er mand, dame eller barn.

Alternativ til Hestra skihandsker

Hvis du er på udkig efter et par skihandsker, der ikke er produceret af Hestra, kan du finde mange andre interessante mærker i vores sortiment. Vi har skihandsker og skiluffer fra over 12 forskellige mærker, og du kan se hele vores sortiment af skihandsker og luffer her. 

Hestra luffer og 3-finger skihandsker

Hvis du ikke er så meget til den klassiske skihandske med fem fingre, så kan du også finde den moderne 3-finger handske og luffer i vores sortiment. Hestra producerer det hele, og vi kan garantere varer af højeste kvalitet. 

Luffer er gode til skiferien, hvis du har en tendens til at få kolde fingre. Her har det store rum til fingrene en stor varmende effekt, hvor fingrene kan holde hinanden lune genne hele dagen. Ved at have en skiluffe mister du dog også noget bevægelsesfrihed, og det har gjort, at 3-finger handsker er blevet populære gennem de seneste år. Denne type handske er en hybrid mellem den traditionelle skihandske med 5 fingre og en luffe. Her får man det bedste fra begge verdener, så denne handske både kan holde dig varm, mens du stadig har en relativ stor bevægelighed. 

Vedligeholdelse af skihandsker 

Hvis du vil passe på dine skihandsker og give dem en længere holdbarhed, bør du være opmærksom på vedligeholdelse af dine handsker og luffer. Her er det eksempelvis en god idé at smøre sine Hestra læderhandsker aftenen inden brug, så læderfedtet er trukket ind i materialet om morgenen. Hvis dine handsker er våde, er det bedst at tørre sine skihandsker ved stuetemperatur og undbå, at de kommer i kontakt med åben ild, radiotorer og ovne.

Du bør desuden ikke vende vragen ud på skihandsken, og de skal heller ikke vaskes for ofte. Det vil også være bedst, at tørre inderhandske og yderhandske hver for sig.

Tilbud på billige skihandsker og luffer fra Hestra

Hos Skisport har vi et af Danmarks største og bedste udvalg af Hestra skihandsker og luffer. Vi forhandler mange forskellige typer og varianter, så det både er muligt at finde en dyr skihandske og en billig luffe. Vi forhandler skihandsker til både damer, herrer og børn.
 
Når du handler hos os, er du sikker på altid at finde en god pris. Vi har de billigste priser, da vi kan tilbyde 103% prisgaranti på alle produkter. Det gør, at du med sikkerhed kan finde nogle gode tilbud, hvor prisen er skuret helt i bund.

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti