Bæltetasker og punge

Man ser flere og flere med en bæltetaske eller en skuldertaske. Modellerne er smarte, da de kan opbevare de vigtigste ting, som mobil, nøgler og pung, hvilket gør dem perfekt til eksempelvis festivaler eller weekendture. Samtidig er skuldertasken vundet frem hos danskerne i hverdagen, da den er smart og har plads til de mest nødvendige sager.

Ved brug af en bæltetaske behøver du ikke bekymre dig om at nogen stjæler dine ting, da du har dem lige foran dig. På ferien er fordelen ved dem, at de har plads til de kontanter, du oftest ikke har hjemme i Danmark, og samtidig kan der også være en solcreme, læbepomade, eller hvad der nu er behov for.

Skisport har bæltetasker og punge i mange forskellige farver og variationer, der sælger med 103% prisgaranti og dag til dag levering.Bæltetasker og punge til damer og herrer

Det er et must at have en bæltetaske, da den er smart og super praktisk i mange sammenhænge som festival, rejser, fysiske aktiviteter og lignende. Med en bæltetaske rundt om maven har man helt styr på sine ting og behøver ikke bekymre sig for, om nogle stjæler fra din rygsæk eller lignende. Du har altså dine vigtigste genstande som nøgler, mobiltelefon, betalingskort og lignende helt tæt på kroppen uden risiko for at miste dem.

Hos Skisport har vi et godt udvalg af fede bæltetasker, der både kan fås i spændende farver og mønstre samt i mere tradiotionelle sort/hvid farver. Vores udvalg er interessant for både mænd og kvinder, da taskerne kommer i flotte unisex designs, der passer til alle. 

Vores bæltetasker er meget rummelige og kan indeholder flere ting, end man umiddelbart skulle tro. De fleste kommer med to seperate rum, der lukkes med en lynlås. Desuden har de en justerbar rem/bælte, der kan tilpasses rundt om livet til din krop. 

Store og små bæltetasker til ski og hverdag

Hos Skisport forhandler vi bæltetasker fra flere anerkendte mærker som 4F, Dakine og Outhorn, der fremstiller tasker i rigtig god kvalitet. Der kan findes forskellige modeller og størrelser, så det er både muligt at finde en stor og lille bæltetaske i vores sortiment. Bæltetaskerne kan anvendes i mange forskellige sammenhænge, hvor de både er gavnlige i hverdagen, på rejser og ferier samt under fysiske aktiviteter som skiløb.

Udover at være en traditionel bæltetaske, er det også muligt at bruge taskerne som en crossover til skulderen, så det på den måde fungerer som en skuldertaske. Bæltetasken kaldes også for en bumbag i modeverdenen, hvor den har fundet stort frem de seneste år. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti