Skisæt til damer

Her kan du finde det perfekte dame skisæt til din skiferie. Vi har et stort udvalg af skisæt til kvinder, hvor vi har sammensæt et par skibukser og en skijakke fra mærker som Helly Hansen, Kilpi og 4F. Ved at købe skibukser og skijakke sammen som et samlet skisæt, giver vi dig nogle skarpe tilbud, hvor du kan spare helt op til 50%. 

Det er også muligt selv at kombinere et skisæt, hvis du ikke falder over noget i denne kategori, som er interessant. Vi har et stort udvalg af skibukser til damer og skijakker til damer, hvor der helt sikkert er noget, som er interessant. Vi sælger i øvrigt også skisæt til herrer.Få et godt tilbud på skisæt til damer

Hos Skisport har vi nu åbnet for muligheden for, at du kan købe et skisæt til damer. Tidligere var det kun muligt at købe skijakker og skibukser hver for sig, men nu kan man købe et på forhånd sammensat skisæt, hvor man kan få et stærkt tilbud og spare mange penge. Ved at købe et skisæt hos Skisport kan man ofte spare op til 50% på mærker som Helly Hansen, Kilpi, Diel og 4F.

Vores skisæt kommer i mange forskellige varianter, hvor der med sikkerhed er noget for enhver kvindelig smag. Det er for eksempel både muligt at få klassiske sorte og hvide skisæt samt iøjnefaldende og meget farverige skisæt i rød, gul eller pink. Der fås også skisæt med flotte mønstre og særlige designs.

Du kan finde et skisæt i enhver størrelse. Vores sortiment går fra størrelse S og helt op til skisæt i 7XL. Vi har alle størrelser derimellem, og her skal du være opmærksom på, at skijakken og skibukserne i et skisæt som standard kommer i samme størrelse. Det er dog muligt at ændre, hvis du hurtigt og nemt kontakter kundeservice.

Skisæt til kvinder – gode egenskaber er vigtigt

Når du skal vælge det rigtige skisæt til kvinder, er der en række punkter, som du skal holde øje med og være opmærksom på. Et skisæt er nemlig ikke bare et skisæt. Der kan være stor forskel på kvaliteten og egenskaberne i de forskellige sæt, så du skal være sikker på, at dit dame skisæt kan holde til de vejrforhold, som du skal ud i.

Et skisæt består som sagt af et par skibukser og en skijakke. Ved begge produkter er det vigtigt, at have en stor åndbarhed og vandtæthed. Du må ikke blive våd, hvis det er dårligt vejr, og det skal samtidig være sådan, at fugten fra din krop bliver afledt væk, hvis du sveder og er fysisk aktiv. Du kan finde de forskellige egenskaber, når du kigger på produktbeskrivelsen af det enkelte skisæt.

Vandtætheden på dit skisæt skal gerne ligge på minimum 5.000-10.000 mm, mens det er klogt at have en åndbarhed på mindst 5.000-10.000 g/m2/døgn. Udover disse egenskaber skal du også kigge på hvilke features og materialer, som dit valgte kvinde skisæt indeholder.

Det er for eksempel vigtigt, at dine skibukser og din skijakke har vandtætte lynlåse, tapede syninger og snefang, så du ikke bliver våd og kold, hvis du vælter rundt i sneen. Det er desuden smart at have nogle gode og store lommer, hvor man kan opbevare værdifulde genstande som pung og telefon, mens man står på ski. Sidst men ikke mindst skal du finde ud af, om du skal have et skisæt, der består af 2-lag skibukser og skijakke eller 3-lag. Det ekstra lag giver en smule ekstra slidstyrke og bedre åndbarhed, men prisen er naturligt også højere.

Find et billigt dame skisæt hos Skisport

Når du handler hos Skisport, kan du altid finde et godt tilbud og en billig pris. Det er ikke nogen undtagelse, når det kommer til damernes skisæt. Vi har sammensat et godt tilbud, så vi altid har markedets bedste pris. Det er en sikkerhed, som vi giver dig, da vi har 103% prisgaranti. Samtidig får du fuld returret og hurtig dag til dag levering.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti