Gummistøvler

Her kan du se vores udvalg af gumistøvler til herre og damer. Vores sortiment inden for gummistøvler er ikke verdens største, og vi har i stedet valgt at fokusere på nogle enkelte modeller af rigtig god kvalitet. Alle vores gummistøvler kommer fra Helly Hansen og Tenson, der er to anerkendte og populære mærker, der producerer produkter, hvor man som kunde får stor værdi for pengene.

Vores gummistøvler har det naturlige formål at holde vandet ude, så man kan holde fødderne varme og tørre. Samtidig er det dog vigtigt, at gummistøvlerne er behagelige at gå i, så vi har udvalgt modeller med god komfort.

Når du handler hos Skisport.dk får du 103 % prisgaranti og hurtig levering på alle varer. 

Vi forhandler også regntøj til hele familien: Regntøj damer - Regntøj herre - Regntøj børnGummistøvler af god kvalitet

Kom regnen i forkøbet og undgå våde fødder med et par gode gummistøvler. Uanset om du skal cykle på arbejde, lave havearbejde eller på festival, så er det altid en god idé at have et par gummistøvler klar, hvis himlen skulle åbne sig.  

Gummistøvler til hele familien

Vi har hos Skisport valgt at have et begrænset udvalg af gummistøvler, så vores kunder nemt kan finde det par, de måtte have brug for. Vi mener, at en gummistøvle både skal holde vandet ude, varmen inde og ikke mindst, så skal de holde i lang tid. Derfor har vi valgt at fokusere på gummistøvler af kvalitet fra udvalgte mærker. Helly Hansen og Tenson er begge anerkende producenter indenfor regntøj og gummistøvler, som giver kunderne kvalitet for pengene. Derudover lægger begge mærker stor vægt på, at et par gummistøvler også skal være gode at gå i, så hverken børn eller voksne får ondt i fødderne på regnvejrsdage.

Hold varmen i gummistøvler

Vi mener, at gummistøvler skal kunne bruges året rundt. Uanset hvornår på året, det regner, skal man kunne holde varmen. Særligt børn, der leger ude, kan nyde godt af at have et par gode gummistøvler, både fordi de er vandtætte og holder på varmen, men også fordi de er nemme at rengøre efter en mudret dag i børnehaven. I vinterhalvåret er et tip at gøre brug af varme skisokker med uld til børn i gummistøvlerne, da man dermed kan isolere og skabe endnu mere varme.  

Køb gummistøvler med prisgaranti

Når du køber et par gummistøvler hos Skisport, kan du være sikker på at du får et par gummistøvler, der ikke blot holder vandet ude, men som også er gode at gå i. Derudover får du markedets bedste pris på gummistøvler, da vi altid har 103% prisgaranti. Det gælder uanset om du leder efter gummistøvler til damer, gummistøvler til mænd eller gummistøvler til børn.  

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti