Skibriller til brillebrugere

Skibriller til brillebrugere er den perfekte løsning for dig der ikke bruger kontaktlinser, men ønsker at bære dine briller under dine goggles. Det kan være svært at finde et par goggles der sidder godt når du bærer briller. I denne kategori kan du finde store skigoggles med plads til briller under linsen.

Denne type skibriller bærer ofte betegnelsen OTG, som står for Over The Glasses. Det betyder at disse goggles netop er fremstillet, så der både er plads til brilleglas og brillestænger.

Skihjelm med visir - et smart alternativ

Det nyeste tiltag for brillebrugere er visirhjelme. En hjelm med et visir, som trækkes ned foran brillerne. På den måde skal du slet ikke koncentrere dig om dine goggles, fordi skibrillen allerede er indbygget i hjelmen. Med et visir har du rigeligt med plads til dine dagligdags briller. Se skihjelme med visir her. Har du behov for en hjelm med visir, så se vores test her, den viser hvor der er mest plads.

Vi har Danmarks største udvalg af både store goggles og visirhjelme. Er du i tvivl om noget, så kontakt os endelig for råd og vejledning.
Åben filter

Mærker (klik på mærkerne)

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti