Skibriller til brillebrugere (OTG)

Skibriller til brillebrugere er den perfekte løsning for dig, der ikke bruger kontaktlinser men forsat ønsker at bære dine briller under dine goggles. Tidligere har det været svært at finde et par ski goggles, der sidder godt, når man bærer briller, men sådan er det heldigivis ikke længere. Nu er der et væld af muligheder inden for store skibriller med plads til briller under linsen.

Denne type skibriller bærer ofte betegnelsen OTG, som står for "Over The Glasses". Det betyder at disse ski goggles netop er fremstillet, så der både er plads til brilleglas og brillestænger. Du kan også vælge et alternativ som skihjelme med visir, der er en normal skihjelm med indbygget visir, der kan trækkes ned foran øjnene. Her er der rigeligt med plads til dine briller.

Skisport har Danmarks største udvalg af store skibriller til brillebrugere, hvor vi tilbyder 103% prisgaranti og dag til dag levering på alle skibriller i sortimentet.OTG skibriller til damer og herre

Det kan være bøvlet at finde den rigtige skibrille, hvis du bruger briller til hverdag. Det er ikke alle ski goggles, der er store nok til, at man kan have sine normale briller indenunder, og det gør, at du i stedet skal have kontaktlinser. Det er der mange, der ikke har lyst til og heldigvis findes der et alternativ til dem. I stedet kan man nemlig købe nogle særlige OTG skibriller, hvor du kan have dine normale briller under dine skibriller. Det er smart.

Hos Skisport forhandler vi kendte mærker inden for brilleverden. Vi har et stort og bredt udvalg af skibriller fra eksempelvis Dragon, Oakley og Demon. Vi forhandler naturligvis også almindelige ski goggles til folk, der ikke bruger briller.

Når man nævner OTG skibriller, er der mange, der ikke i første omgang forstår, hvad forkortelsen står for, men det er egentlig meget simpelt. OTG er engelsk og betyder blot "Over the glasses" - altså skibriller som man kan have ovenpå sine normale briller, så man har dem på samtidig. Den eneste forskel på normale skibriller og OTG briller er størrelsen. Dem som du skal have over dine briller er naturligvis større end de normale briller, men det er også den eneste forskel. 

Hos Skisport sælger vi det største udvalg af ski goggles til brillebrugere, og vi har noget for enhver smag. Uanset om du er mand eller kvinde, har vi en skibrille, der klæder dig og dit outfit. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti