Falke

Her kan du finde et spændende udvalg af Falke skistrømper og skiundertøj. Falke har specialiseret sig i at udvikle og fremstille skisokker og undertøj af højeste kvalitet. Virksomheden anvender nogle af de bedste materialer og sikrer høj komfort, god pasform og flot design.

Falke er en af verdens førende og mest anerkendte producenter af skistrømper og skiundertøj, og virksomhedens rødder går helt tilbage til 1895, hvor tyskeren Franz Falke-Rohen stiftede virksomheden. I dag omsætter virksomheden for over 1 milliard kroner om året, og virksomheden forsætter deres fremvækst på de internationale markeder.

Hos Skisport er vi meget glade for at forhandle produkter fra Falke, og når du køber Falke igennem os tilbyder vi 103% prisgaranti på alle produkter fra Falke samt hurtig dag til dag levering. Vi forhandler Falke skistrømper til både damer, herrer og børn. Falke skistrømper og skisokker

Falke er hovedsagligt kendt for deres sokker og strømper, som de har solgt millioner af på verdensplan. Virksomheden klarer sig eksremt godt og omsætter for over 1 milliard kroner om året. Virksomheden har gennem årene vundet fornemme priser og haft partneraftaler med prominente brands som Armani, Christian Dior, Lagerfeld og Paul Smith. 

Historien om Falke startede i 1895, hvor tyskeren Franz Falke-Rohen stiftede virksomheden. Han var oprindeligt tagdækker, men om vinteren var der ikke meget arbejde til ham. Derfor startede han med at strikke, hvilket førte til dannelsen af Falke. Stille og roligt voksede virksomheden, og allerede i 1928 havde Falke over 800 medarbejdere. I dag er der over 3.000 ansatte på verdensplan.

Hos Skisport forhandler vi Falke skistrømper og undertøj, og vi hører meget gerne fra dig, hvis du har brug for hjælp eller blot har et enkelt spørgsmål. Tag meget gerne fat i vores prisvindende kundeservice på mail eller telefon. 

Falke Ergonomic Sport System

Hos Falke udvikler de deres skistrømper og skisokker efter deres program, som de kalder for "Falke Ergonomic Sport System", der består af tre vigtige egenskaber, der er i centrum i udviklingen og fremstillingen af produkterne. De tre egenskaber er anatomi, klima kontrol støtte/pasform, som tilsammen skal give strømperne og sokkerne hos Falke en stor funktionalitet og høj kvalitet. 

Det ergonomiske sportssystem går ud på at fremstille de allerbedste produkter, hvor der er tænkt på enhver detalje - alt fra forebygge vabler, have god pasform, have god støtte omkring anklerne, give maksimal varme og benytte materialer der er yderst svedtransporterende. Sidst men ikke mindst bliver der til sidst tilsat lidt lækkert design, og det er opskriften på den perfekte skistrømpe hos Falke. 

Falke skiundertøj

Der er ingen tvivl om, at Falke er mest kendte for at producere skisokker og skistrømper, men de laver også en række andre lækre produkter som eksempelvis skiundertøj, som vi forhandler her hos Skisport. Disse produceres i den absolut bedste kvalitet, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med noget. 

Falke skiundertøj kan bruges til både hverdag og forskellige sportsgrene. Tøjet sidder tæt på kroppen og er naturligvis oplagt at tage med på skiferien, men derudover kan det også sagtens bruges til løb, vandring eller cykling.

Falke til herrer, damer og børn

Falke udvikler og producerer produkter til både mænd, kvinder og børn. Således er det muligt både at finde skisokker, skistrømper og skiundertøj i alverdens forskellige størrelser, hvor der er blevet taget højde for kønnenes forskellige fysiologi. Vi har modeller specifikt til mænd og kvinder, men vi har også en del produkter, der er unisex.

Køb Falke på tilbud hos Skisport

Hos Skisport kan du finde et rigtig stort udvalg af produkter fra Falke - herunder både skistrømper og skiundertrøjer. Falke sælger rigtig godt, og det er med god grund. Falke leverer nemlig varer af rigtig god kvalitet, og når man handler hos Skisport, garanterer vi at prisen ikke er billigere et andet sted. Finder du det billigere matcher vi prisen og giver dig 3 % ekstra rabat, det er det vi kalder 103% prisgaranti.

Desuden tilbyder vi fuld returret, hurtig dag til dag levering og forrygende kundeservice til dig. Hvis du har et spørgsmål omkring Falke, er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, der kan svare på alt omkring størrelser, materialer og hvad du ellers er i tvivl om. 

Vi kan på det kraftigste anbefale et par Falke skistrømper eller undertøj, men hvis du af den ene eller anden årsag ikke ønsker at købe Falke, har vi også en række andre mærker, som vi kan anbefale. Disse mærker kan du finde i vores kategorier med skistrømper til herrer og skistrømper til damer

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti