Skivoks & vedligehold

Vi tilbyder alle de produkter, som du skal bruge til at vokse, slibe og vedligeholde dine ski. Hvis du selv ønsker at vokse dine ski, har vi skivoks, der kan bruges fra -32 grader op til 10 grader. Vores produkter er transportable, så det er let for dig at have dem med på din kommende skitur, hvis du ønsker at vedligeholde dine ski, mens du er afsted. 

Vi tilbyder også kantfile, kork, børster og andet værktøj, som kan bruges til at vedligeholde dine ski. Har du aldrig vokset dine ski selv før? Så kan du få hjælp af vores guides i bunden af denne side, hvor vi i samarbejde med OL-deltageren Christoffer Faarup, viser dig, hvordan du bedst kommer i gang. Vi har 103 % prisgaranti på alt skivoks og udstyr til vedligeholdelse af ski.Er det svært at vedligeholde egne ski?

Det er slet ikke så svært at vokse sine egne ski, som mange personer tror. Hvis man klarer det selv, er man sikker på, at det bliver gjort ordentlig, og man er sikker på, at ens ski altid er perfekte til en god skitur. Samtidig kan man spare en del penge ved at købe hos Skisport.dk i forhold til, hvis man skal have nogen til at gøre det for en ude på en skidestanation, eller hvis man skal købe udstyret i en butik på destanationen.

I samarbejde med Christoffer Faarup, der er OL-deltager for Danmark, har vi udviklet nogle guides, der simpelt forklarer dig, hvordan du selv kan pleje og vedligeholde dine egne ski med skivoks og ved at slibe dine ski. Du kan se disse videoer her:

Skisport forhandler produkter til ethvert formål - hvad enten du er på udkig efter skivoks til langrend eller alpin. Vi sælger også skivoks sprays og har naturligvis altid skarpe priser. Vores mest populære mærker er Holmenkol og Swix, der er blandt verdens mest populære og anerkendte brands inden for voks og vedligeholdelse af ski. 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti