Dakine

Vi har haft Dakine i webshoppen i mange år - og det er et mærke vi er meget stolte af at kunne tilbyde. Mærket blev stiftet i 1979, hvor de startede med at lave rygsække og rejsetasker til folk som elskede at surfe, stå på ski, snowboarde, skateboarde, køre MTB, kitesurfe og windsurfe. Og sådan er det faktisk stadigvæk. Dakine laver nemlig nogle af verdens bedste rygsække, kufferter og rejsetasker, til et hav af forskellige behov. 

Dakine rygsække og rejsetasker

I mange år har vi tilbudt et enormt udvalg i tasker, hvor det længe var modeller som Dakine Split Roller og Dakine Heli Pro som var blandt de mest populære. Det skyldes eksempelvis, at Split Roller'en var perfekt til rejser, en kuffert der passer perfekt, hvad enten man skal på skiferie eller sommerferie. Det samme gælder Heli Pro modellen, der er perfekt til ski, men også kan bruges i hverdagen.

Dakine skoletasker

Efterfølgende blev efterspørgselen stor på Dakine skoletasker, hvorfor at vi i dag, har stort set alle modeller til studie, skole og arbejde. Tasker som Dakine Mission, Dakine Campus og Dakine Rucksack blev eftertragtede modeller, da man kan have sin computer, bøger, penalhus, eller hvad man nu har behov for, at have plads til.

Danmarks største udvalg i Dakine

Efter mange år med gode erfaringer, har vi valgt at udvide sortimentet fra Dakine. Derfor har vi i dag Danmarks største udvalg af Dakine, hvor man kan finde alt fra Dakine Caps til Dakine skitasker. Vi tilbyder sågar huer, handsker, trolleys på hjul, duffel bags, skirygsække og meget mere. 

Vi har samtidig 103 % Prisgaranti og Dag-til-Dag levering og vil hellere end gerne hjælpe dig, med at finde præcis den taske der passer til dig behov. 

Åben filter

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Tlf. lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti