Dakine

Dakine er et populært amerikansk mærker, som vi har haft i sortimentet i mange år og er rigtig stolte over at kunne tilbyde til vores kunder. Dakine startede på Hawaii tilbage i 1979, hvor de startede med at fremstille rygsække og rejsetasker til folk, der elskede at surfe og stå på ski. Virksomheden forsøger at fastholde den samme ånd som i begyndelsen, og her cirka 30 år efter er Dakine gået hen og blevet et stort og anerkendt mærke, der fremstiller nogle af verdens bedste rygsække og tasker.

Hos Dakine lægger de stor vægt på godt design, smarte detaljer og høj kvalitet i deres produkter. Samtidig er det vigtigt for virksomheden, at produktionen foregår under hensyntagen til det lokale nabolag og til miljøet. Vi kan med stolthed sige, at vi har Danmarks største og bedste udvalg af Dakine tasker og rygsække, som du kan finde i alverdens forskellige modeller, farver og størrelser. Udvalget dækker også over trolleys, skirygsække, duffelbags og meget andet.

Vi forhandler Dakine med 103 % prisgaranti og hurtig dag til dag levering.Dakine - verdens bedste tasker og rygsække

Der er ingen tvivl om, at Dakine er blandt de absolut førende brands, når det kommer til tasker og rygsække til hverdagen. Virksomheden lægger stor vægt i høj kvalitet, når der designes og produceres rygsække og tasker til kunderne. Det hele blive nøje gennemtestet, og hos Skisport oplever vi altid stor tilfredshed med varerne. Vi mener selv, at Dakine er verdens bedste tasker og rygsække.

Det kan du høre mere om her:

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti