VINTERUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN.

Swix

Her kan du finde et kæmpe udvalg af produkter til voksning, slibning og andet vedligeholdelse fra det norske mærke Swix, der er en af de førende virksomheder på markedet. I mere end 75 år har Swix været innovative omkring vedligeholdelse af ski, og hos Skisport er vi meget glade for at forhandle mærket. Her kan du finde alt til at voks og slibe dine ski.

Når du køber produkter fra Swix hos Skisport, får du 103% prisgaranti på alle varer og hurtig dag til dag levering. Swix - perfekt vedligeholdelse af dine ski

Swix er et anerkendt norsk mærke, der fremstiller markedets måske bedste udstyr til vedligeholdese af ski. Deres produkter sælges i hele verden, og gennem deres mere end 75 lange virksomhedshistorie har Swix altid været blandt de stærkeste og mest innovative brands i skiindustrien. Swix Sport ejer i øvrigt mærket Ulvang, som vi også forhandler her hos Skisport.

Det hele startede med en svensker ved navn Børje Gabrielsson i 1937. Han havde en vision om at udvikle skivoks, der fungerede under alle sneforhold. I 1942 gik han sammen med Martin Matsbo,  der var landets første ekspert inden for voks, der lige havde mistet sit arbejde. Matsbo blev tilbudt nyt arbejde, hvor formålet var at udvikle nye opskrifter på voks, der kunne fungere under alle forhold.

Alene i 1945 blev der udviklet mere end 6.000 opskrifter, men det gik hurtigt op for Matsbo og hans team, der de var nødt til at lave en serie med glat voks og klæbrig voks. Teamet droppede traditionelle ingredienser som tjære, dyrefedt og bivoks, og begyndte at bruge syntetisk harpiks og petroleumsvoks i stedet, hvilket viste sig at være fremtiden inden for voks.

Brandbavnet Swix blev første gang præsenteret på en pressekonference d. 28. november 1946. Mange skieksperter var skeptiske for den nye voks, men Swix fik den bedst mulige markedsføring ved de Olympiske Lege i 1948, da alle de svenske guldvindere brugte virksomhedens produkter. Sidenhen startede deres produktionsfaciliteter i Norge og siden dengang, har virksomheden ikke kigget sig tilbage. 

Brug Swix til slibning og voksning af ski

Hos Skisport har vi lavet to videoer i samarbejde med den danske skiløber Christoffer Faarup, der har repræsenteret Danmark ved Vinter-OL i både 2014 og 2018. Her guider han dig til, hvordan du sliber og vokser dine ski ved at bruge udstyr og værktøj fra Swix. Du kan se de to videoer herunder:

Her kan du finde hele vores sortiment af skivoks og vedligeholdelse af ski fra alle vores mærker. 

Stort sortiment af Swix

Hos Skisport kan du finde et kæmpe udvalg af de bedste produkter fra Swix. Hos os kan du finde alt, hvad du har brug for til at vedligeholde dine ski. Produkternes forhandles til særdeles attraktive priser, og hvis der mangler noget i sortimentet, kan du kontakte vores kundeservice, der med stor sandsynlighed kan bestille det ønskede produkt hjem til dig.

Swix voks og værktøj til slibning

Det er naturligivis vigtigt, at dine ski har et godt glid, et solidt greb og nogle skarpe kanter, så du kan få den ypperste skioplevelse på din skiferie. Derfor er smørring og vedligeholdese af dine ski vigtigt. Vi har samlet alt det bedste Swix voks og værktøj, så du kan gøre dine egne ski klar til vintersæsonen. 

Her kan du blandt andet finde følgende værktøj til vedligeholdelse af dine ski:
- Kantfil
- Strygejern til voks
- Rengøringsmiddel på spray
- Forskellige børster
- Siklinge
- Arbejdsbord
- Komplet værktøjskasse med alt der skal bruges

Køb Swix voks og slibeudstyr billigt hos Skisport

Hvis du overvejer at købe vedligeholdelsesprodukter fra Swix, er du kommet til den helt rigtige side. Du kan nemlig med ro i sindet handle hos Skisport, hvilket har mange fordele for dig som forbruger. Hos Skisport er vi nemlig kendte for at yde en god service for vores kunder. Vi har prisvindende kundeservice, der med glæde hjælper dig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. 

Hos Skisport kan vi også tilbyde nogle skarpe priser og tilbud. Vi har nemlig 103% prisgaranti på alle vores produkter i butikken - dette inkluderer naturigvis også voks, smørring og lignende fra Swix. Derudover kan vi tilbyde dig fuld returret og hurtig dag til dag levering. 

 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti