Skihjelme med visir

Du kan ikke længere tage på skiferie, uden at se en skiløber med en visirskihjelm. De funktionelle og praktiske skihjelme med visir, er blevet utroligt populære, hvor den stigende interesse for skihjelme med indbygget visir, skyldes flere ting. Først og fremmest, at du får meget hjelm for pengene. Du får skihjelm og skibrille i et, til en pris du svært kan finde, hvis du skulle købe de to ting separat i samme kvalitet.

Visirskihjelmene er praktiske og produceres med gode ventilationsmuligheder, så du ikke kommer til at svede i hovedet. Du får en god udluftning og samtidig en komfortabel skihjelm, da de fleste har størrelsesjustering i nakken, så pasformen bliver i top.

Er du brillebruger kan en skihjelm med visir klart anbefales, da du har plads til dine normale briller indenunder linsen/visiret (OTG). De forskellige visir er antidug behandlet og giver et godt udsyn på pisten. Ønsker du det bedst mulige resultat, skal du vælge en visirskihjelm med 2 forskellige linser, så du har en til sol/godt vejr og en til overskyet/dårligt vejr. Med 2 linser kan de integreret udskiftelige visir give dig den bedst mulige sigtbarhed under alle forhold.

Skal du bruge en stor skihjelm med visir i topkvalitet anbefaler vi modeller fra Cairn.

Se test og hør mere om skihjelme med visir her
Åben filter

Mærker (klik på mærkerne)

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti