Demon

Demon skibriller og solbriller er specielt udviklet til skiløb. Solbrillerne har enten udskiftelige linser eller linser der selv tilpasser sig de aktuelle lysforhold. De er naturligvis dobbelte linser i skibrillen som forebygger dug og skibrillerne er alle kompatible med skihjelm.

Skigoggles med polariserede linser

De seneste år har polarisede linser vundet frem i skibriller. De polariserede linser fjerner refleksioner fra vandige overflader, det er eksempelvis meget nyttigt når man står på vandet (i form af sne). Men også årsagen til at polariserede linser i starten ofte blev set i solbriller brugt af sportsfiskere og lignende. Demon Race skigogglen høre til blandt markedets billigste skibriller med polariserede linser.

Solbriller med udskiftelige linser

Demon har også flere modeller solbriller med udskiftelige linser. Så kan der skiftes afhængigt af lysets styrke, er det skyfrit, tåget eller noget helt tredje. Særligt populær er Demon 832 solbrillen som fås i flere varianter, en model med udskiftelige linser/glas, en med læsefelt (primært til cykling) samt ikke mindst modellen med photochromatiske linser, som selv tilpasser sig mængden af ultraviolet lys der kommer.

Demon skibrille kåret som "Bedst i test"

Demon Matrix skibrille er kåret til den bedste skibrille i 24timers skibrille-test. Væsentligt dyrere skibriller blev slået af Demons billige skibriller. Sejren i testen underbygger blot den viden, vi allerede har om mærket generelt. Nemlig, at Demon laver kvalitets skibriller til en god pris.Demon – kvalitetsbriller

Demon er blev grundlagt i Italien i 1975, og har siden produceret kvalitetsbriller til aktive sportsfolk. Demon producerer både ski googles, solbriller til ski og mange andre sportsdiscipliner. Fællesnævneren for alle brille typer og visionen hos Demon er, at skabe briller der giver det absolut bedste udsyn og beskyttelse selv i de mest ekstreme forhold, der kan forekomme i bjergene. Demon briller skal både beskytte dine øjne, og være med til at forbedre sportslige præstationer. De lægger en ære i at producere kvalitetsbriller med fokus på sikkerhed og unikt design.

Skibriller fra Demon

Der findes flere fordele ved at bælge skibriller fra Demon. Foruden den italienske kvalitet, så får man her en skibrille til en overkommelig pris for de fleste. Demon har et stort udvalg af både skibriller til mænd og kvinder, samt skibriller til børn. Der findes altså en Demon brille til alle. Mange af skibrillerne fra Demon har desuden mulighed for at skifte linse, så du kan medbringe en ekstra linse i lommen og dermed være forberedt på alt vejr, der kommer komme på skiferien. Demon tilbyder desuden skibriller til brillebrugere, hvor der er ekstra plads. 

Demon solbriller – høj kvalitet og god pris

Fælles for Demons skibriller og solbriller er den høje kvalitet. Demon solbriller er lavet med innovative teknologier, som sikrer et letvægtsstel på brillen, mens materialerne er ekstra holdbare. Demon benyttes desuden deres egen Grilamid TR 90 Ultralight teknologi, som netop sikrer materialernes fleksibilitet og robusthed i alle forhold. Både Demon solbriller og Demon skibriller har ligeledes polycarbonat linser, som er ekstra hårdfør mod ridser og slag, så dine Demon briller kan holde til mange skiture.  

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti