Demon

Demon skibriller og solbriller er specielt udviklet til skiløb. Solbrillerne har enten udskiftelige linser eller linser der selv tilpasser sig de aktuelle lysforhold. De er naturligvis dobbelte linser i skibrillen som forebygger dug og skibrillerne er alle kompatible med skihjelm.

Skigoggles med polariserede linser

De seneste år har polarisede linser vundet frem i skibriller. De polariserede linser fjerner refleksioner fra vandige overflader, det er eksempelvis meget nyttigt når man står på vandet (i form af sne). Men også årsagen til at polariserede linser i starten ofte blev set i solbriller brugt af sportsfiskere og lignende. Demon Race skigogglen høre til blandt markedets billigste skibriller med polariserede linser.

Solbriller med udskiftelige linser

Demon har også flere modeller solbriller med udskiftelige linser. Så kan der skiftes afhængigt af lysets styrke, er det skyfrit, tåget eller noget helt tredje. Særligt populær er Demon 832 solbrillen som fås i flere varianter, en model med udskiftelige linser/glas, en med læsefelt (primært til cykling) samt ikke mindst modellen med photochromatiske linser, som selv tilpasser sig mængden af ultraviolet lys der kommer.

Demon skibrille kåret som "Bedst i test"

Demon Matrix skibrille er kåret til den bedste skibrille i 24timers skibrille-test. Væsentligt dyrere skibriller blev slået af Demons billige skibriller. Sejren i testen underbygger blot den viden, vi allerede har om mærket generelt. Nemlig, at Demon laver kvalitets skibriller til en god pris.

Bemærk GRATIS fragt/levering på alle ordrer der indeholder Demon solbriller/skibriller.


Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti