Skisæt til børn

Hvis hele familien skal på skiferie, er et skisæt til børn det ideelle og nemme valg. I vores sortiment finder du nemlig et stort udvalg af sammensatte skisæt, som dine børn vil elske at have på i sneen. Vores børneskisæt består af vores populære skijakker og skibukser fra kendte mærker som blandt andet Kilpi, Helly Hansen og DIEL. Ved at købe jakke og bukser som et samlet skisæt, har vi skruet ekstra ned for prisen, så du kan spare helt op til 50 %.

Som alternativt til et skisæt til din dreng eller pige kan du lede efter en flyverdragt til børn. Du får 103 % prisgaranti på hele sortimentet.Derfor skal du vælge et børne skisæt

Når skiferien står for døren, og man skal købe skitøj og skiudstyr til hele familien, er det nogle gange nemmest at finde et skisæt til børn, der i forvejen er sammensat. Vores indkøbsansvarlige har købt nogle fantastiske skisæt til børn, hvor skijakken og skibukserne er særligt udvalgt til at supplere hinanden rigtig godt. 

Modellerne er oftest nogle af vores mest populære skijakker, der er sat sammen med et par klassiske sorte skibukser. Men vi forhandler også mere farverige skisæt med masser af flotte mønstre, som børnene vil elske. 

Alternativt kan du også kigge efter en skijakke til børn og et par skibukser til børn særskilt. Det kan være en fordel at gøre, hvis man vil have 100 % kontrol og frihed til at vælge, hvilken sammensætning mellem skijakke og skibukser man ønsker. Dog er det også dyrere at sammensætte sig, så hvis du ønsker at spare nogle penge på børnenes skitøj, kan du med fordel udvælge et skisæt til børn på denne side.

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti