Solbriller & ski goggles

Du er kommet til det helt rigtige sted, hvis du er på udkig efter nye solbriller eller skibriller til din kommende skiferie. Skisport har nemlig en intention om at have danmarks bedste sortiment af solbriller og skibriller, så du har et stort udvalg af vælge i mellem. Vi forhandler briller fra kendte mærker som Oakley, Demon, Dragon og mange flere, der fremstiller goggles og briller af højeste kvalitet.

Alle vores ski goggles og solbriller er med UV-beskyttelse, hvilket betyder, at dine øjne bliver godt beskyttet mod solens stråler. Derudover får du hurtig dag til dag levering og 103 % prisgaranti på alle skibriller. Skibriller og ski goggles til mænd, kvinder og børn

Hos Skisport kan du finde danmarks største og bedste udvalg af skibriller og ski goggles. Vi forhandler briller til både herrer, damer og unge, så der er et produkt for enhver. Skibrillen er måske det vigtigste tilbehør til skiferien, da det er ekstremt vigtigt at have et godt udsyn. Hvis man kører med dårlige briller, der ikke har skarp udsyn, hindrer det dit skiløb, fordi du skal koncentrere dig ekstra meget om at orientere dig i stedet for at have fokus på skiteknikken. 

Skibriller og ski goggles ikke er blot vigtige for et godt skiløb. De er samtidig gået hen og blevet super moderne, og skibrillen er måske den vigtigste accessorie til din skitøjsgarderobe. Den definerer på mange måder din stil og er afgørende for dit look på pisten - særligt blandt de unge. For mange er de ældre skiløbere betyder udseendet på sin skibrille ikke det store. I stedet er det vigtigt, at brillen er knivskarp: Her snakker man om rate of transmission og visual ligt transmission, der fortæller lidt om, hvor god brillen er til at lukke lys og genskær ude.

Her kan du finde vores store udvalg:
Skibriller - kæmpe udvalg af ski goggles til herrer og damer
Skibriller til børn - små briller der passer til dit barn

Skibriller med visir og til brillebrugere 

Hos Skisport kan man købe briller til enhver. Uanset om du er mand, dame eller barn, kan du finde et stort og fyldestgørende udvalg af skibriller og solbriller her. Vores sortiment er meget bredt og indeholder ligeledes skibriller, som kan bruges af personer, der til dagligt bruger briller. Her er det meningen, at man kan tage briller udover sine normale briller, så man kan have dem begge på samtidigt. Dette er den optimale løsning, hvis du ikke kan undvære dine briller men heller ikke bryder dig om at tage kontaktlinser i. Disse briller kaldes også for OTG skibriller, der på engelsk betyder "Over the glass".

Vi forhandler også skihjelme med visir, hvilket er et produkt, der bliver mere og mere populært. Her kan du spare skibrillen væk og nøjes med at køre med skihjelm. Visiret fungerer som brille, og det giver dig mulighed for at have dine dagligdagsbriller på, hvis der er behov for det.

Her er vores udvalg af alternative skibriller:
OTG skibriller til brillebrugere
- større skibriller der kan komme udover dine normale briller
Skihjelme med visir - drop skibrillen og kør med en skihjelm med indbygget visir i stedet

Solbriller til skiferien og sport

Vi forhandler naturligvis også solbriller til ski og sport. I vores sortiment finder du alle typer solbriller - både smarte hverdagssolbriller, strømlinede cykelbriller, photochromatiske sportsbriller og meget andet. Solbrillerne til mænd og kvinder kommer i unisex, der passer til alle hovedet. Derudover har vi et flot udvalg af mindre solbriller til børn.

Se alle vores solbriller til små og store her:
Solbriller til voksne
- skisolbriller og sportsbriller til mænd og damer
Solbriller til børn - små solbriller som dine børn vil elske
 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-15:30 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti