ReuschReusch

Reusch

Reusch GTX, skihandsker, black

Reusch GTX, skihandsker, black

Værdi for pengene: Klassisk og varm skihandske med GORE-TEX® membran og masser af features
749 DKK
Reusch Tommy GTX Velcro luffe, junior, blackSidste på lagerSLUTSALG

Reusch Tommy GTX Velcro luffe, junior, black

Skiluffe med GORE-TEX® membran, som holder hænderne tørre og varme
449 DKK
549 DKK

Reusch – kvalitets skihandsker

Reusch er en handskeproducent med base i Italien. Producenten blev grundlagt i 1934 af Karl Reusch, og har udviklet den første målmandshandske i verden. Siden er brandet blevet verdenskendt og anerkendt for at producere handsker til vintersport af højeste kvalitet. Så Reusch er altså et godt mærke at kigge på, når det handler om handsker til skiferien. Reusch er specialiseret i handsker til ski, freeride ski, langrendsski og multifunktionelle outdoor handsker. Reusch’ handsker bliver udviklet med avanceret teknologisk og i tæt samarbejde med professionelle skiløberes ekspertise og lidenskab, som sikrer, at handskerne ikke blot virker i teorien men også lever op til de høje krav, der stilles på bjerget.

Varme skihandsker fra Reusch

Siden Reusch blev grundlagt i 1934 har handskeproducenten haft et klart mål: at udvikle de bedste handsker med perfekt pasform og innovative teknologiske egenskaber. De skal desuden være fremstillet udelukket i kvalitets materialer, som sikrer at de kan bruges til skiløb i mange år. Med mere end 80 års erfaring indenfor produktion af handsker til skiløb, kan du godt stole på, at Reusch handsker har den højeste kvalitet, så dine holdes varme hele dagen, mens du står på ski. Reusch producerer desuden både skihandsker til herrer, skihandsker til damer og skihandsker til børn

Reusch – skihandsker med bæredygtigt fokus

Reusch har i mange år samarbejdet med deres partnere om at gøre produktionen af skihandsker mere og mere bæredygtig. For eksempel, så er 25% af alle Reusch skihandsker i dag lavet af genanvendte materialer. Reusch har sat sig for at udfase PFC-behandlede produkter og bevæger sig målrettet efter at producere PFC-frie handsker. PFC har tidligere været meget udbredt til behandling overtøj, da stoffet er særligt vandafvisende. Det er dog kommet frem, at PFC er skadeligt for miljøet, og Reusch er blandt de producenter som tager kampen op for at løse problemt og skabe PFC-frie handsker i højeste kvalitet til gavn for både miljøet og skiløbere. 

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.