Rejsetasker

Det kan være meget nyttigt med en rejsetaske, hvis du skal på en rejse eller kort tur. Taskerne kommer i størrelser fra 23 til 130 liter, og de fås i mange forskellige modeller. Når du skal vælge rejsetaske, bør du spørge dig selv, hvilken slags rejse, tur eller andet du skal benytte den til. Hvis rejsetasken skal bruges til kortere dagsture, kan en mindre duffelbag med skulderstropper anbefales, og omvendt kan trolleys på hjul anbefales til de længere ture.

Alle rejsetasker hos Skisport kommer i høj kvalitet og med stor slidstyrke. Der findes ikke grænser for, hvordan du kan anvende de forskellige modeller, der produceres af kendte mærker som Dakine og Helly Hansen.

Vi har 103% prisgaranti på alle rejsetasker og dag til dag levering.Rejsetasker og weekendtasker til ski

Hos Skisport har vi tasker til mange forskellige formål, og når du skal på ferie eller kort weekendbesøg, kan det være en fordel at have en rejsetaske med på turen. Alle vores rejsetasker fremstilles i den højeste kvalitet og kommer fra anerkendte brands, som vi kan stå hundrede procent inden for. Vi forhandler eksempelvis Helly Hansen.

Store og små rejsetasker

Vi har rejsertasker i mange forskellige størrelser, så det er både muligt for dig at finde en slille og stor rejsetaske hos os. Vi har alt fra de helt små med begrænset plads til de store og meget rummelige rejsetasker, hvor der er plads til alverdens forskellige ting. En stor del af vores rejsetasker kommer desuden med mange rum, hvor der er plads til opbevaring af småting.

Vi har alt fra små praktiske toilettasker til store duffelbags og trolleys.

Mange af vores rejsetasker kommer med stropper af forskellige slags. Ved nogle er det muligt at løfte tasken med armen, men det også er muligt at svinge tasken op på ryggen, så den fungerer som en rygsæk. Andre af vores rejsetasker fungerer som skuldertasker, hvor du svinger tasken op på skulderen i stedet. 

Rejsetasker med hjul

Hvis du er en af dem, der ikke gider at slæbe alt dit tøj og udstyr på ryggen eller skulderen, har du muligheden for at købe en af vores populære rejsetasker på hjul. De har typisk to hjul, og de er rigtig nemme at trække gennem en lufthavn eller rundt i byen, når du ankommer til en skisportsdestination. Dette er særlig smart, hvis du ved, at du har meget bagage med, eller hvis du skal gå langt med tasken.

Der findes forskellige størrelser på rejsetaskerne. Der findes en lille taske på størrelse med en kabinekuffert, og så findes der en stor taske på størrelse med en sportstaske. Hvis du skal have meget skiudstyr med på ferie, anbefaler vi, at du køber en af de store, så du har en masse plads og ikke skal slæbe så meget. Hvis du derimod skal på en kort tur over et par dage, kan du muligvis nøjes med den lille rejsetaske.

Se vores udvalg af rejsetasker på hjul her.

Rejsetasker til både damer og herre

Vores rejsetasker er ikke fremstillet til noget specifikt køn, som meget af vores skitøj og andet rejseudstyr er. De fleste rejsetaske er unisex, så du kan sagtens bruge dem, hvad enten du er mand eller dame. De eneste rejsertasker der er udviklet specifikt til en bestemt målgruppe, er vores rejsetasker til børn, der typisk kommer i lidt mindre størrelser, mere kulørte farver og spændende mønstre. 

Hvis du skal have rigtig meget bagage med på din skiferie, kan du med fordel kombinere rejsetasken med en støvletaske og skitaske, hvor du kan opbevare dine støvler, ski og andet udstyr.

Tips til at pakke rejsetasken

Der er flere måder at pakke sin rejsetaske mest hensigtsmæssig på. Det er sandsynligvis ikke første gang, at du skal ud og rejse, og derfor heller ikke første gang du pakker en taske. Men selvom du måske tænker, at du har fint styr på teknikken og mener, at du pakker godt, har vi alligevel nogle tips, som måske kan forbedre din tilgang. Det handler nemlig ikke bare om at pakke det hele i en stor bunke i tasken og først stoppe med at fylde i den, når den er ved at springe i syningerne. 

Den bedste og letteste måde at pakke sin bagage effektivt på er ved at rulle de store stykker tøj sammen. Herefter kan du stable dem ovenpå hinanden nede i tasken og på den måde sørge for, at der kommer plads til andre beklædningsgenstande og udstyr i tasken. Det handler om at se sine ting som små brikker, og når du ligger tingene ned i rejsetasken, er det som at spille tetris.

Mange gør begår den fejl, at de pakker alle de samme ting i samme hjørne af tasken. For eksempel trøjer i den ene sider, strømper i midten og bukser i den anden side. Dette kan gøre det svært for dig, når du skal bruge noget nede i tasken, da du kan være nødt til at tage en masse ting op eller rodde meget, hvis du skal ned i bunden. Hvis du er smart tænker du i stedet i sæt, så du pakker det sammen, som du skal have på den ene dag og lægger ved siden af hinanden.

Tilbud på billige rejsetasker

Du er kommet til den helt rigtig butik eller shop, hvis du er på udkig efter en billig rejsetaske eller duffelbag. Hos Skisport har vi et stort udvalg af tasker og rygsække til din rejse, og der er altid sikkerhed for at finde nogle spændende tilbud, hvor du kan spare mange penge. Vi har 103% prigaranti samt dag til dag levering på alle vores rejsetasker, så hvis du står med et akut behov for en taske hurtigst muligt, kan du med ro i sindet bestille fra os.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti