Helly HansenSkitøj fra Helly Hansen

Skisport.dk er danmarks største online skibutik, og derfor er det kun naturligt, at vi har landets bedste udvalg af skitøj fra Helly Hansen. I vores store sortiment kan du finde et hav af forskellige produkter - alt fra skiundertrøjer til skibukser til huer og handsker. 

Skiundertøj, skijakker og skibukser fra HH

Når man skal på skiferie, er det vigtigt at have en masse lag tøj på, så man ikke risikerer at fryse. Her kan Helly Hansen være behjælpelig fra inderst til yderst, da vi både har skiundertøj, fleece-trøjer, skibukser, skijakker samt huer og handsker fra det norske kvalitetsmærke.

Helly Hansen er et mærke, der tydeligt udtråler kvalitet. Det kan blandt andet ses ved, at virksomheden er leverandør til personale i mere end 35 skiområder, der har valgt Helly Hansen som skibeklædning. 

Helly Hansen regntøj til herrer, damer og børn

Gennem mere end 140 år har Helly Hansen altid været frontløbere, når det galdt regntøj. Virksomheden startede oprindeligt med at sælge regntøj, og lige siden virksomheden startede, har det været en fast bestanddel af Helly Hansens kollektion. 

Helly Hansen har udviklet en masse anerkendte teknologier, der gør virksomhedens regntøj til noget af det bedste på markedet. Blandt andet har de udviklet Helly Tech® regntøj, der giver tøjet et vandbeskyttende lag, der giver ekstrem beskyttelse under de hårdeste vejrforhold. Her bliver der brugt membran med mikroskopiske huller, der er små nok til at holde vandmolekyler ude men samtidig er store nok til, at lade fugt fra kroppen kommer ud gennem. På den måde bliver du holdt tør og varm indeni.

Virksomheden har også udviklet andre teknologier som LIFA og H2 Flow, hvor regnfrakkerne giver dig mulighed for at dyrke højintense aktiviteter, hvor der tøjet forsat holder dig tør fra regnen, mens ventilationen kan holde fugten fra din krop ude. 

Du skal være opmærksom på, at alle modellerne, der er benævnt med W, er designet specielt til kvinder.

Vejrbestandige duffelbags og rejsetasker

Udover skitøj og regntøj producerer Helly Hansen også duffelbags og rejsetasker, som vi sælger her på Skisport.dk. Disse HH Duffelbags kommer i et hav af forskellige farver og størrelser. Taskerne er produceret i kraftig nylon presenning, der giver en robust og vandtæt taske med høj slidstyrke. 

Generelt for alle Helly Hansen tasker og duffelbags er det minimalistiske design, der matcher alle sportslige designs. Der er stor rummelighed og nem adgang til de forskellige rum og sidelommer. 

Tilbud og udsalg på Helly Hansen

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores produkter fra Helly Hansen, hvilket vi er meget stolte af. Vi har prisgaranti, hvilket gør, at du altid finder den billigste pris på i vores butik. Dette kan lade sig gøre, fordi vi køber store partier ind ad gangen og derfor kan sætte priserne ned for vores kunder.

Det er derfor også sjældent, at vi holder udsalg og giver særlige tilbud - netop fordi vi i forvejen har så lave priser, så du hele året kan finde billige produkter fra Helly Hansen.

Helly Hansen er norske traditioner gennem 140 år

Helly Hansen er en stor norsk virksomhed, der blev stiftet helt tilbage i 1877 af den 35-årige nordmand Helly Juell Hansen og hans kone Maren Margarethe. HeIly Hansen var sømand og havde derfor stor kendskab til de hårde vilkår til søs. Han så et potentiale i at sælge tøj til de hårdt prøvede sømand og startede derfor produktionen af olieskindsjakker, bukser og andet beklædning. Tøjet var dyppet i i linolie, der fungerede som et beskyttede lag til at holde varmen inde og regnen ude. 

Allerede året efter virksomheden blev åbnet, vandt Helly Hansen en pris ved verdensudstillingen i Paris, og med denne pris begyndte virksomheden at eksportere sine første produkter. I løbet af de første fem år formåede han og hans kone at sælge mere end 10.000 stykker tøj, så det tydede på, at sømanden havde styr på sin forretning.

Da Helly Hansen døde i 1914, overtog hans søn Levi Helly-Hansen styringen af virksomheden, og han førte virksomheden videre i mange år med stor succes. Senere blev virksomheden købt og overtaget af forskellige store internationale virksomheder, og i dag ejes Helly Hansen af Ontario Teachers' Pension Fund.

Helly Hansen er internationalt set en anerkendt virksomhed, og de eksporterer deres produkter til mere end 40 lande på verdensplan. De har indgået samarbejde med flere store personligeheder og sportshold, hvor de blandt andet leverer sejlertøj og skitøj til store mesterskaber. 

  

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti