Brug for vejledning?87 30 06 34
Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat
Hoxyheads

Hoxyheads

Hoxyheads hjelmcover, HundSidste på lagerSpar 20 %

Hoxyheads hjelmcover, Hund

Et sødt hundebetræk til skihjelmen, der gør det sjovt at køre med hjelm og nemt at genkende dit barn.
239 DKK 
299 DKK
Hoxyheads hjelmcover, Hund
Hoxyheads hjelmcover, elgSpar 41 %

Hoxyheads hjelmcover, elg

Et skørt og sjovt elgbetræk til skihjelmen, der gør det sjovt at køre med hjelm og nemt at genkende dit barn
175 DKK 
299 DKK
Hoxyheads hjelmcover, elg

Sjov skihjelm til børn med Hoxyheads

Selvom skihjelme heldigvis er blevet mere reglen end undtagelsen på pisterne, så kan det være at dine børn stiller spørgsmålstegn ved konceptet og helst ikke vil have hjelm på. Det er der råd for nu, for Hoxyheads har sørget for, at skihjelme til børn ikke længere behøver at være ligeså kedelige som skihjelme. Hoxyheads har med et væld af sjove og glædesfremkaldende overtræk til skihjelme til børn formået at kombinere sikkerhed og sjov. Med et Hoxyheads hjelmcover kan du give børnenes skihjelme helt nye udtryk, og gøre det endnu sjovere at skulle have skihjelm på på ski. 

Hoxyheads – unik pynt til skihjelmen

Hoxyheads betræk til skihjelme er helt unikke og kan både være et helt cover eller enkelt dele som øre eller andre ting, der sættes på hjelmen. Udover at børnene vil elske det sjove udtryk, så bliver det også langt nemmere at kende dem på pisterne med et Hoxyheads betræk på skihjelmen. Hoxyheads er bløde overtræk i plus og bomuld i god kvalitet, som kan holde til at være i en udsat position udenpå hjelmen i vind og vejr på skiferien. Alle Hoxyheads er nemme at påføre hjelmen og kommer med en brugervenlig elastiksnor, som gør at de passer til alle hjelmstørrelser. Lad børnene vælge deres favorit Hoxyheads blandt et væld af forskellige dyr og øre – uanset om de helst vil være en sød kanin eller en sej krokodille. 

Hoxyheads til en god pris

Find et stort udvalg af Hoxyheads hos Skisport. Her finder du de sjove overtræk til hjelme til både børn og voksne. Skal din familiens skihjelme også piftes op og gøres lidt sjovere til årets skiferie, så kan du altid købe Hoxyheads til en god pris og med prisgaranti hos os. 

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 375.000 kunder siden 2003.