Halsedisser og elefanthuer til børn

Elefanthuen – eller balaclavaen – er og bliver en genial opfindelse. Den varmer alle de vigtige steder. Og den sidder supergodt på barnets hoved. Skal den sidde under en hjelm, bør du tænke tyndt. Du finder også de søde og smarte Kama Kids huer til de mindste børn her.Halsedisser og elefanthuer til børn

Halsedisser, elefanthuer, face masks eller balaclavaer – der er mange navne for det værdifulde stykke stof, vi tager om hovedet eller halsen på skiferien. Halsedisser er et rørformet stykket stof, som trækkes over hovedet og varmer halsen, mens både elefanthuer og balaclavaer er betegnelsen for det samme blot med en hue, som også dækker hovedet. Alt efter hvor meget man fryser på skiferie, kan man altså nemt blive dækket til og beskyttet mod vind og vejr, så der blot er hul til skibrillerne og udsyn til pisterne. Udvalget af halsedisser og elefanthuer er stort, og du kan vælge mellem lækre materialer som uld, akryl, kunststoffer og fleece.

Billige halsedisser og balaclavaer til børn

Det er naturligvis ligeså anvendeligt blandt børn som voksne, og særligt børn kan have fordel af at have en halsedisse til at dække for vinden i halsen eller en elefanthue til at have omkring hovedet indeni hjelmen. Skiløb er bare sjovest, hvis hverken børn eller voksne fryser. Der er forskel på om balaclavaer og halsedisser er til børn eller voksne. Til børn er størrelserne mindre, og så er udvalget langt sjovere og mere farverigt. Der findes både halsedisser med sjove mønstre til børn, seje elefanthuer eller balaclavaer til både drenge og piger og helt neutrale farver, hvis man er mere til det. 

Uanset om du er på udkig efter en farverig halsedisse eller en ekstra varm balaclava til børnene, så er udvalget stort på Skisport. Her er du altid sikret lækre kvalitets halsedisser og elefanthuer til familiens mindste. Derudover får du også altid markedets bedste pris med vores 103% prisgaranti. 

Du kan også finde et stort udvalg af balaclavaer og halsedisser til kvinder og mænd her - så er hele familien sikret mod at fryse om hovedet og halsen på skiferien. 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti