Didriksons

Didriksons er et gammel svensk mærke fra 1913, der har fokus på at lave produkter, som kan holde kroppen varm og tør selv under de hårdeste forhold. Udover lækkert skitøj er de kendte for at lave regntøj i topkvalitet, og de er i dag en af de største regntøjsproducenter i Skandinavien.

Didriksons regntøj er vandtæt fra top til tå og har tapede sømme, så der ikke slipper vand ind nogen steder. Samtidig har vi mange forskellige modeller, så du kan finde en med præcis den vandtæthed og åndbarhed, du ønsker. Didriksons laver både regntøj til voksne mænd og damer samt børn.

Hos Skisport forhandler vi skitøj og regntøj fra Didriksons med dag til dag levering og 103 % prisgaranti. Didriksons - Mere end 100 års historie med regntøj

Didriksons er et traditonelt svensk tøjmærke med rødder langt tilbage i tiden. Mærket blev etableret helt tilbage i 1913 af Hanna og Julius Didriksons, der begyndte at producere arbejdstøj til fiskerne i Grundsund på Sverige barske vestkyst. 

Didriksons følger nogle basale principper, der i bund og grund handler om, at udvikle tøj, der holder dig tør og komfortabel under alle vejrforhold. Dette er måske en af årsagerne til, at Didriksons mere end 100 år efter stiftelsen fortsat er et anerkendt brand, der bliver solgt i det meste Europa. 

Didriksons forsøger at udvikle tidsløse designs, der fungerer over lang tid. Der bliver brugt gode og stærke materialer, der giver tøjet de helt rigtige egenskaber uanset, om det regner eller ej. Didriksons er hovedsagligt kendt for sit regntøj, der også bliver solgt her på Skisport - men de udvikler også nogle andre produktkategorier, som du kan bruge til din skiferie.

Didrikson eller Didriksons?

Af uransagelige årsager er der tvivl blandt danskerne om, hvorvidt mærket hedder 'Didrikson' eller 'Didriksons' - altså om der skal være et 's' bagpå navnet. Lad os endelig bekræfte, hvad der er korrekt: Det er 'Didriksons' med et 's' bagpå.

Tilbud på Didriksons til herrer, damer og børn

Didriksons er et af de mest populære mærker inden for regntøj og bæredygtigt kvalitetstøj til efteråret og vinteren. Derfor er der stor efterspørgsel på at få de billige priser og gode tilbud på de populære jakker, bukser og andre produkter, som Didriksons sælger. Hos Skisport har vi 103 % prisgaranti på alle vores produkter. Det betyder, at du altid kan være sikker på, at du får den laveste pris hos Skisport.

Vi matcher prisen hos alle konkurrenter, så du har ingen undskyld for ikke at købe her. Vi tilbyder også fuld retur og lynhurtig dag til dag levering, så du modtager din ordre med Didriksons allerede i morgen, hvis du handler tidligt på dagen. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti