4F

Her finder du vores populære mærke 4F Sport Performance, der har et utrolig bredt og alsidigt sortiment inden for skitøj og tasker. Sortimentet af skitøj består blandt andet af skisokker, skiundertøj, skihandsker, skitrøjer og skijakker, som vi forhandler til særligt skarpe priser. 

4F er kendte for at levere produkter i høj kvalitet, mens priserne bliver holdt lave. Du får altså en stor værdi for dine penge, hvis du vælger at købe skitøj eller tasker fra 4F. Eksempelvis er vores butiks billigste skisokker fra 4F, men de lever i høj grad op til samme standarder som skisokker fra andre mærker - blandt andet med flade syninger, god pasform og forstærkninger. 

Hos Skisport finder du Danmarks største udvalg af 4F, og vi forhandler deres produkter med dag til dag levering og 103 % prisgaranti.Køb billigt 4F skitøj og tasker

4F Sport Performace er kendte for deres gode priser, og hvis du er på udkig efter en lav pris samtidig med, at du får høj kvalitet, er 4F mærket, som du bør vælge. Her finder du alt inden for skitøj, rygsække og tasker. Bemærk at du får prisgaranti ved køb af billige 4F produkter hos Skisport.

4F er en polsk virksomhed, der blandt andet har leveret tøj til flere af deres Olympiske sportshold - både i Vancouver(2010), London(2012) og Sochi(2014). Derudover har virksomheden et tæt samarbejde med det polske skiforbund og atletikforbund, hvilket gør, at 4F i høj grad bliver associeret som et brand for aktive mennesker, der går op i velvære og personlig udvikling.

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti