Skistøvler til herrer

Hos Skisport har vi et stort udvalg af skistøvler til herrer. Vi forhandler mange af de mest kendte mærker som Nordica, Atomic og HEAD. Alle vores skistøvler har en såkaldt powerstrap i velcro øverst, der gør, at du kan spænde støvlen ekstra godt til benet. 

Valget af skistøvler er rigtig vigtig for din skiferie. Skistøvler der ikke sidder rigtigt på foden kan hurtigt blive et element til irritation, der skaber dårlig stemning på turen. Omvendt giver det dig større frihed til at nyde den blå himmel og din tur ned af de velpræparerede skipister, hvis støvlen sidder helt perfekt.

Det er derfor vigtigt, at valget af skistøvler bliver truffet på et godt og oplyst grundlag. Hvis du har nogle spørgsmål og har brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, der glædeligt hjælper dig til at finde de rigtige støvler og den rigtige størrelse.

Vi forhandler også et stort udvalg af skistøvler til damer.Få gratis hjælp og vejledning til herre skistøvler


Vi er klar til at hjælpe dig/din familie eller en gruppe venner i vores ski/skistøvle Showroom 15 km vest for Aarhus i Sabro. 

Vi holder åbent, når du har brug for hjælp. Læs mere om hvordan du booker en tid med en af vores skieksperter her

 

Hvordan finder du den rette størrelse på skistøvlen?

Vi anbefaler følgende metode til at finde din passende størrelse: Stil dig op ad en væg med din hæl ind mod væggen (uden strømper). Mål nu længden fra væggen og til spidsen af din storetå. Til denne længde anbefaler vi at du lægger 1-1½ cm. Så måler din fod eksempelvis 27,5 i længden skal du vælge en støvle i str. 28,5.

Størrelserne på alpin-skistøvler er angivet i det, som man kalder mondopoint. Dette angiver længden på din fod, og hvis du for eksempel bruger størrelse 43 i almindelige sko, skal du ikke blive overrasket, hvis størrelse ud fra mondopoint er en helt anden. Herunder finder du vores guide til den rigtige størrelse:

Du skal ikke være bekymret for at vælge en forkert størrelse hos os. Vi hjælper dig gerne i beslutningsprocessen og giver dig naturligvis 14 dages fuld returret, hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse eller få pengene tilbage. 

Skistøvler mondopoint

Når du køber skistøvler til dig selv, kan du i samme omgang købe skiudstyr til resten af familien. Vi forhandler skiudstyr og skitøj til både mænd, kvinder og børn, hvilket gør, at du blandt andet også kan finde skistøvler til børn i vores sortiment. 

Gode råd til at vælge den rigtige skistøvle

Det kan være svært at vælge den rigtige skistøvle, og derfor har vi her nogle råd, som du bør have in mente, når du skal købe skistøvler. Rådene er ganske simple, og er relativt nemme at forholde sig til. 

Som udgangspunkt skal du købe nogle støvler, hvor du har mulighed for at bevæge dine tæer, mens din hæl er helt tilbage støvlen. Støvlen skal gerne være nogenlunde stram, så den sidder godt på foden og giver et ensartet pres overalt på foden. Støvlen må dog ikke være så stram, at du ikke kan få blodtilførsel til foden.

Du skal også forholde dig til, hvorvidt du er nybegynder på ski, eller om du har tidligere erfaring og er god til skiløb. Hvis du er helt ny, skal du have en skistøvle der er forholdsvis blød. På den måde bliver det nemmere for dig at styre dit skiløb, da støvlen ikke reagerer så voldsomt på dine bevægelser, som hvis det var en stiv skistøvle. 

Hvis du er en erfaren skiløber, vil det være en god idé at have en skistøvle, der er stram og stiv. På den måde får du det bedste skiløb, da skistøvlen mest nøjagtigt overfører dine bevægelser til dine ski. At finde den helt rigtige stivhed kan tit være svært, men det hjælper, hvis man stiller sig lidt frem i støvlen, når man prøver den - ellers kan det ofte virke som om, at støvlen er for lille. 

Når man kigger på skistøvler, skal man også være opmærksom på det såkaldte 'Flex Index', der angiver skistøvlens hardhed. Denne flex-skala spænder fra 30 til 150, hvor en typisk skistøvle til herrer skal ligge mellem 80 og 110 flex, mens en kvindestøvle skal ligge mellem 60 og 80. 

Hvis du kører i en skistøvle, der er for stiv risikerer du at få ømme fødder, mens du risikerer alvorlige skader og brud på ankel og fod, hvis du kører i en for blød støvle.

Det er i øvrigt vigtigt at prøve sine skistøvler sammen med sine skisokker. Du skal have de to ting på sammen, når du skal ud for at stå på ski, så du skal selvfølgelig på forhånd have testet, om det størrelsen passer. Dine hverdagsstrømper er tyndere end dine skistrømper, så det ikke er dem, som du skal teste skistøvlerne med.

Udsalg og billige priser på skistøvler

Du tænker måske, om der er nogle tidspunkter på året, hvor det er billigere at købe skistøvler eller ej. Det er det givetvis sidst på vintersæsonen, hvor der bliver holdt udsalg på de resterende varer, som ikke blev solgt i vintermånederne. Derfor vil det sandsynligvis være billigst at købe skistøvler i maj eller juni.

Udvalget af skistøvler er dog størst i efteråret, hvor de nyeste modeller kommer i september, oktober og november. Det vil derfor som regel være her, at det er klogest at købe sine skistøvler. I det hele taget gør det ikke nogen stor forskel, hvornår man køber sine skistøvler, da Skisport.dk har 103% prisgaranti gennem hele året. På den måde er du altid sikker på den bedste pris uanset, om du køber om foråret eller efteråret.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti